Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért kivételeznek vele ilyen...

Miért kivételeznek vele ilyen látványosan?

Figyelt kérdés

Tesóm 13 éves,aktívan cigizik,anyám csak annyit mondott: Oké,nem szólok apádnak. Én több mint egy éve nem dohányzom, kb. 1 évig cigiztem énis,de inkább csak party dohányos voltam,de inkább még az sem. Tesóm lóg a suliból,nincs kedve bemenni,kiiratja magát,nem szólnak érte,csak annyit mondanak hogy oké. De amikor én lázas voltam,és torokgyuszik volt,mennem kellett. Nem tudtak róla hogy cigizek,de anyám azt mondta,hogy vissza felé szivatja el velem,ha megtudja. Csak apu tudott róla,ő nem szólt érte.. Tesóm minden k*rvának elhord engem,pedig jobban festi magát mint én, szerinte r*banc vagyok,mert discoba járok. Meg hogy ezzel meg azzal b*szatom meg magam,pedig még egyik pasimmal se feküdtem le. Volt hogy a cigit elszívta,és a csikket bedobta az ágyam alá,és futott anyámhoz hogy nálam találta,és hogy bagózok,persze megint én kaptam. Most építkezünk,és övé a nagyobb szoba is,mert neki "több" cucca van. Mindig az van amit ő akar, most is már hetek óta itthon van,mert neki nincs kedve menni suliba. Így-úgy pasizik,stb.. De én vagyok a r*banc. "-.- Már nagyon kivagyok,mit csináljak vele? Igen,lehet azzal jönni hogy 13 éves, de akkor is,a szüleim ellen nem nagyon tudok csinálni semmit,ha megpofozom,én leszek a rossz.

16L

2011. jún. 9. 14:00
 1/7 A kérdező kommentje:
Bocsi,17L. (Csak nemrég ünnepeltem a szülinapom,és megszoktam a 16-ot.)
2011. jún. 9. 14:01
 2/7 anonim ***** válasza:
Szép kis család lehettek, a húgod is és te is. A stílus ahogy leírtad, rád sem vet túl jó fényt.
2011. jún. 9. 14:07
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem tudod megváltoztatni a szüleid hozzáállását. Tőled valószínűleg többet/jobbat várnak, vagy épp fordítva, valamiért leírtak téged.. Csak az idő dönti el, hogy hogyan alakul a családi életetek. Ha 17 éves vagy, akkor talán 1 éved lehet még hátra a suliból, utána én koleszba mennék, hogy a húgom találhasson magának jobb szórakozást nálam.. Ott maradnának a szüleid a kamaszodó kezelhetetlen lányukkal. Valószínűleg hamar rádöbbennének, hogy mekkora kavarógép.. Ha viszont mégsem így történne, te akkor is függetlenedtél tőlük, ne izgasd magad azon, hogy nem látnak tovább az orruknál. Te hiába próbálnád őket felvilágosítani.. saját bőrükön kell tapasztalniuk, milyen szörnyet teremtettek.
2011. jún. 9. 14:10
 4/7 A kérdező kommentje:
Igen, átgondoltam a kolit. Szülinapomon is úgy kellett mondanom a szüleimnek,hogy vegyenek tortát,mert eszükbe nem jutott volna.
2011. jún. 9. 14:20
 5/7 anonim ***** válasza:

Szép kis család lehettek, a húgod is és te is. A stílus ahogy leírtad, rád sem vet túl jó fényt.

A szülők nevelték őket.

2011. jún. 9. 14:50
 6/7 anonim ***** válasza:

Hát mind a ketten túl lazán voltatok fogva, de benned talán még látnak némi reményt.

Az aztán remek kivételezés, hogy tönkreteheti magát a gyerek anélkül, hogy bárki adna neki két nagy büdös megérdemelt pofont... És te sem vagy jobb, ha ennyi eszed van, hogy ezt kivételezésként kezeled. Ez szánalmas. A szüleid meg nem tudnak nevelni, ennyi a baj. Nem ti tehettek róla, de ha még normális életet akartok valaha, ideje elkezdeni tenni érte.

2011. jún. 9. 21:26
 7/7 anonim ***** válasza:

"Tesóm 13 éves,aktívan cigizik,anyám csak annyit mondott: Oké,nem szólok"

MIVAAAN? 13 Évesen cigarettázik? Szerintem ti cigányok vagytok.

"Tesóm lóg a suliból,nincs kedve bemenni,kiiratja magát,nem szólnak érte,csak annyit mondanak hogy oké.;Volt hogy a cigit elszívta,és a csikket bedobta az ágyam alá,és futott anyámhoz hogy nálam találta,és hogy bagózok,persze megint én kaptam."

Adja Isten, hogy az ilyennek ne születhessen gyermeke...Előre is sajnálom.Kicsit durva leszek / vagyok, de ...inkább le sem írom, le lennék pontozva.

2013. jan. 11. 12:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!