Munka nincs, de nagyon kéne pénz, mit tudok tenni?
Figyelt kérdés
Anyámmal lakok, de a számlákra sincs pénze, szóval tőle hiába kérek. Munkát már jó ideje keresek, de sehova nem vesznek fel. Fogalmam sincs miért. Állandóan el is vagyok könyvelve egy lusta dögnek amiért nem dolgozok. Pedig én akarok... de hiába ha nem vesznek fel még takarítónak sem. Szóval nem válogatok, én már bármit elvállalnék. Valaki segítsen, mit tehetnék?? Már napi szinten az öngyilkosságon gondolkodok mert nem látok más megoldást.
Pénz sok mindenre kéne már, gyógyszer, orvos, elköltözés, esősorban ezekre. Ti mit tennétek?
Miért nincs köze ahhoz a kérdéshez, hogy eddig mit csinált? Te, ha munkáltató lennél alkalmaznál olyan embert, aki pl. ennyi idővel nem tud elszámolni. Mert én nem. Nem feltétlenül ez a helyzet a kérdező esetében, de igenis fontos, hogy mit csinált.
2012. júl. 27. 14:05
12/29 anonim válasza:
Igen, bennem is felmerült, hogy eddig mit csináltál? Soha nem dolgoztál? Mi a végzettséged?
2012. júl. 27. 14:11
13/29 anonim válasza:
Menj el statisztának, bár így nyáron kevesebb meló van.
Egész napos (ülő) meló, 3 ezret fizet, de csak 2 hónappal később van kifizetés.
Jobb, mint a semmi..
2012. júl. 27. 14:44
14/29 A kérdező kommentje:
Általános végzettségem van, dolgoztam néha rövidebb ideig itt-ott, a legtöbb nem bejelentett munka volt. Szóval sok mindent nem tudok írni az önéletrajzomba sem. Igen, talán pont ez is a baj ami miatt nem kellek. 26 évesen nem tudok felmutatni semmit ami miatt engem választanának a sok jelentkező közül. De visszamenni sem tudok az időben hogy másképp csináljam, ezért is gondolok annyit az öngyilkosságra mostanság, nem hiszem hogy meg tudom oldani a gondjaimat. Mégis mi lenne a megoldás?
2012. júl. 27. 14:44
15/29 anonim válasza:
Ha fent vagy Facebookon, van egy csoport, az a neve, hogy "Barát Vagyok - Segíthetek!". Keress rá, hátha ott tudnak neked segíteni valamit. Csak olvasd el a szabályokat, különben kivágnak a fenébe.
2012. júl. 27. 14:57
16/29 anonim válasza:
Úgy értem segítenek munkát találni, nem pénzt adnak. :)
2012. júl. 27. 14:57
17/29 anonim válasza:
Nem tudsz estin leérettségizni? A férjem is kb ennyi idősen, gyerek és munka mellett csinálta meg.
Tudtommal a munkaügyi központban szerveznek is ilyeneket, térítésmentesen.
2012. júl. 27. 15:35
18/29 A kérdező kommentje:
Le fogok érettségizni, de az még 3 év.
Nekem most munka kell nagyon sürgősen. De azon kívül hogy mindenre jelentkezek mit tehetnék még? Miért vagyok ilyen szerencsétlen?
2012. júl. 27. 16:31
19/29 anonim válasza:
Amíg a diplomás emberek nem kapnak munkát, sajnos nem te leszel az első, akit állással kínálnak :(
2012. júl. 27. 17:32
20/29 anonim válasza:
Könnyű szegény kérdezőt kritizálni. Különösen annak, aki még nem volt igazán nyomorult anyagi helyzetben. Pesten azért lehet, hogy van takarítói vagy hasonló állás. Dobj egy privit, átbeszéljük, nekem van sok ismerősöm, hátha találunk valamit. Mert az öngyilkosság egyáltalán nem megoldás.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!