Munka nincs, de nagyon kéne pénz, mit tudok tenni?
Anyámmal lakok, de a számlákra sincs pénze, szóval tőle hiába kérek. Munkát már jó ideje keresek, de sehova nem vesznek fel. Fogalmam sincs miért. Állandóan el is vagyok könyvelve egy lusta dögnek amiért nem dolgozok. Pedig én akarok... de hiába ha nem vesznek fel még takarítónak sem. Szóval nem válogatok, én már bármit elvállalnék. Valaki segítsen, mit tehetnék?? Már napi szinten az öngyilkosságon gondolkodok mert nem látok más megoldást.
Pénz sok mindenre kéne már, gyógyszer, orvos, elköltözés, esősorban ezekre. Ti mit tennétek?
26L
Vidéken lakok egy faluban ahol semmi nincs, ezért Bp-en keresek munkát.
Jelenleg kapom a 22ezres támogatást az önkormányzattól (munka náluk sincs), de azt anyámnak kell adnom, amiért itt lakok.
8. válaszoló:
"Ideális esetben 18 évesen leérettségiztél, mit csináltál az elmúlt 8 évben?"
Ennek eleve semmi köze a kérdéshez. DE!!! Arról nem volt szó, hogy azóta otthon ül a kérdezö, lehet, hogy tanult, dolgozott valahol, de ez most nem lényeg, a probléma az, hogy MOST nem talál semmit a kérdezö-
Másrészt meg egy kisebb helyen nem könnyü munkát találni, pénz nélkül meg elköltözni megint nem megy.
"Anyámmal lakok, de a számlákra sincs pénze, szóval tőle hiába kérek."
26évesen még gondolatban sem próbálkoztam anyámnál,nemhogy a valóságban...jézusom azért ehhez pofa kell...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!