Miért van ennyi erőszak a családokban/házasságokban?
Sziasztok!
Nem olyan rég beszélgettem erről az egyik munkatársammal, és arra jutottunk, hogy nem teljesen elfogadható a dolog, hogy a férfiak bántalmazzák a nőket. Bármiről is legyen szó. Persze ebben nem mindig csak a férfi a hibás, de véleményem szerint nem szabadna egy házasságnak eljutni oda, hogy a férfi megüti, vagy akárcsak megfenyegeti a fizikai bántalmazással a nőt. Én is házas vagyok, 8 éve van egy csodás és gyönyörű feleségem, akivel boldogok vagyunk. Persze voltak a 8 év alatt olyanok amiért haragudtam rá, vagy megbántott, de soha még csak a gondolat sem fordult meg a fejemben, hogy kezet emeljek arra a nőre akit a világon a legjobban szeretek, nem mellesleg aki a fiunk anyja. Mi viszi rá a legtöbb férfit az erőszak ezen formájára szerintetek?
Gondolom senki nem azért vesz el egy nőt, hogy később bánthassa. Van, ahol elmúlik a szerelem, de legalább tisztelnék a másikat.
A nagymamádat és az anyukádat sajnos nem kérdezte senki, később meg megszokták a helyzetet. És ha nem lát más példát az ember, hajlamos olyat is elfogadni, amiben nem érzi jól magát. Tetszik, nem tetszik, az idők változnak!
Nyaralni is csak egyszer megyünk egy hónapban, és azt meg honnan vetted, hogy a nők ne mtudnak vezetni? Hol élsz te, Szaúd-Arábiában? Ott is tudnának, csak nem szabad nekik...
Tenyleg vannak nok akik kiprovolkaljak, ott van az anyukam peldaul. Mindig olyankor zuvatol amikor nem kellene. Mar mindenkit eluldozott maga mellol, pedig 4-en vagyunk testverek.
Mindenkit ki tud hozni a sodrabol:))
32/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!