Tanácsra lenne szükségem, ki volt hasonló helyzetben?
valóban túl messze van,de ezt akkor is tudtad mikor összejöttetek.
azt én is dicsérendőnek vélem hogy hajlandó a mamáját gondozni és nem adja be egy öregekotthonába.Nem tudom hogx mikazok amikt hibának érzel benne.
ha az a bajod hogy keveset taliztok ,távkapcsolatban,ilyen körülmények között ez ezzel jár.ismerem az érzést együtt vagytok de sokszor mikor szivesen lennél vele,akár csak átölelni,nincs veled.Ez ha ilyen távol marad nem is fog változni.Azt írod hogy lehet kap munkát a közeledben,de akkor mi lesz a nagyival,ha esetleg felmerülne szerintem nem várhatod el hogy fontosabb legyél neki ebben a helyzetben és hagyja ott a mamáját.Azt sem tudom hogy mire utalsz azzal hogy ő használ ki téged.
szerintem egyébként ha valóban elmondtátok egymásnak a problémákat és volt is türelmi idő a változtatásra,de eddig nem tette,nem is fog megváltozni,de te ismered és te tudod mennyire lehet az ígéreteiben bízni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!