Miért néznek le valakit, mert 41 évesen még otthon lakik, ez nagyon szégyen?
11-es!
"Igen! A szülő, aki azért dolgozik, hogy a gyerekének jobb legyen, és vesz neki egy lakást, az "a segge alá nyomja". Milyen szép kifejezés ez arra a szülőre, aki ennyivel is megkönnyíti a gyereke életét."
Nincs ezzel próbléma. De akkor az ilyen ne ossza az észt, hogy igen saját erőből mindent lehet. Akinek meg nincs ilyen segítsége/szerencséje azt meg lehülyézi, senkiházinak nevezi.
Könnyű más f....-val verni a csalánt!!!
41 évesen az anyukájánál lakik?
Bár én ezért nem szidnám, de kicsit gáz.
"A kevés fizuról meg annyit,hogy örüljön,hogy egyáltalán van munkája."
Így igaz!!!
Jellemző, hogy kamuzik valaki, akinek a helyébe nem tudjátok beleképzelni magatokat.
Albérletben élek, 22 nm, Budapesten, a külvárosban. Már 2 éve elköltöztem otthonról. Megtudok élni 70.000-ból, egyedül, egy macskával. Nem egyszerű, de nem szoktam kölcsönkérni, vagy lejmolni. A rezsi olcsó, bérletet nem veszek, inkább bliccelek, és olcsó kajákat eszem. Nem költök luxuscikkekre, és mindennek megnézem az árát.
Cserébe szabad vagyok, nem függök senkitől, és azon kevés fiatalok közé tartozom, akik megállnak a saját lábukon, ahelyett, hogy a szüleimen élősködnék.
Utolsó!
Még így is huzós 70000-ből megélni. Az albi + fenntartási költségek az min. egy 45 -50 lehet hacsak nem valaki "megdobott" egy önkormányzati lakással, mert úgy könnyű.
Lehet, hogy el lehet lenni valahogy fillérre pontosan, de mi van egy váratlan kiadásnál,(pl.: utazási bünti) mert ennyiből nehéz félretenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!