Mit tehetek ha?

Figyelt kérdés
Ha apám egyszer csak elköltözött és utána pár hónapig nem keresett,majd pedig nagyon ritkán és akkor is csak felhívott,de pénzt semmire se adott,nem vitt el sehova? Egyszer elvitt szülinapomkor vásárolni ,de az is gázos volt,mert egy ismeretlent is hozott magával. Mindenkinek azt hazudja,hogy folyton keres telefonon,holott ez nem igaz,ugyanis legutóbb 1.5 hónapja hívott teljesen céltalanul,egész nyáron nem érdekeltem. Igazából nem is az érdekel már,hogy találkozzunk(a viselkedése miatt),hanem az ,hogy adjon nekem valamit ,mert anyukám egyedül nem bírja. : / 14/L
2012. júl. 22. 00:01
 1/4 nittababy válasza:
Akkor állj elé és mond meg neki hogy anyukád nem bírja már egyedül az ő lánya is vagy ideje lenne ha nem felejtene el segíteni egy kis pénzel!!!ha nem történik így sem semmi én biztos megkérdezném tőle hogy megcsinálni könnyű volt mi??na akkor segítsen is!!!
2012. júl. 22. 08:11
 2/4 anonim ***** válasza:

anyukád mit mond erről? fizeti apád a gyerektartást rendesen? mert ha igen, sajnos nem köteles adni semmit.

de te állj elé nyugodtan - ha nem vagy túl érzékeny, és nem fog a dolog megviselni -, mert igazad van, segítenie kellene. legalább ne hagyd annyiban.

2012. júl. 22. 09:43
 3/4 A kérdező kommentje:

hát én nem tudok erről sokat.. mármint volt hogy nem fizette rendesen .

elég érzékeny vagyok,na mindegy,csak lesz valami.

2012. júl. 22. 23:46
 4/4 anonim ***** válasza:

ha érzékeny vagy, inkább ne menj bele apáddal pénz-vitába, mert amit ő majd erre válaszol, az lehet, h padlóra küld téged. a pénz rondán felülírja még a családi kapcsolatokat is. nem hiányzik, h még neked legyen bűntudatod utána, h apád azért nem keres, mert megharagítottad a pénz dologgal.

ne avatkozz bele, az a legjobb. anyukád mit mond? ő mondja, h azért nincs pénzetek, mert apád nem ad? ha igen, akkor neki kell ezt kimeccselni apáddal, nem neked.

annyit tehetsz, h ha esetleg apád megkeres, és találkoztok, kérj tőle pénzt, csak úgy, valamire, de ne mondd neki, h azért mert illene v tartozik v ilyesmi.

2012. júl. 23. 09:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!