Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ki érzi magát most boldognak,...

Ki érzi magát most boldognak, úgy igazán?

Figyelt kérdés
2012. júl. 21. 23:11
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Én! :) Hiába a nehézségek, imádom a férjem és ez mindenhez erőt ad!!
2012. júl. 22. 09:03
 12/15 anonim ***** válasza:

Én boldog vagyok :)

Van egy családom, imádni való férjem, egy tündéri kislányom, és pocakban a kisfiam. Nemsoká kész lesz a saját házunk, minden szükségesre! van pénz, a luxuscikkek pedig sosem hiányoztak, szóval még az az elkeseredettség sincs a lelkemben, amit sokan éreznek, mikor vágynak valamire, és nem kapják meg. (nem vágyom rá de nem is tudnám megengedni magamnak anyagilag, minden fillér a házra megy)

Akivel feszült volt a kapcsolat, azzal lezártam, minden nap egy öröm :)

25/N

2012. júl. 22. 09:35
 13/15 anonim ***** válasza:

Boldog vagyok ! :-) Van egy 16 éves lányom aki a legeslegjobb barátnőm , van egy 2 éves kis kópém és most megint babát várok :-)

A férjemmel már 19 éve együtt vagyunk és még mindig szeretjük egymást, még mindig vannak meglepetések :-)

2012. júl. 22. 10:46
 14/15 anonim ***** válasza:
Én nem,sőt szerintem még nem is éreztem úgy igazán magam boldognak,eddig mindig feszélyeztetve éreztem magam,de most már a talpamra állok,eddig az az alamuszi tag voltam,akit érdekel mások véleménye,de egy ideje már nem szerencsére :D
2012. júl. 22. 11:37
 15/15 anonim ***** válasza:
ÉÉÉÉN is:D
2012. júl. 22. 22:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!