Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért érzem ennyire azt, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzem ennyire azt, hogy szükségem van rá? Miért nem tudom magam igazán boldognak érezni nélküle?

Figyelt kérdés
Van egy srác, elég jóban vagyunk. A srác elég zárkózott a lányokkal szemben, de velem nagyon sokat szokott beszélgetni. Osztálytársak vagyunk. Nagyon tetszik nekem, de egyszerűen már nem érzem normálisnak, hogy néha ennyire hiányzik és folyamatosan az az érzésem van, hogy nekem szükségem van rá és kell nekem. Nem tudom, hogy mennyi esélyem lenne nála, mivel nem igazán nyílik meg ilyen szempontból. Gyakran vagyunk együtt suli után is, persze nem kettesben, hanem egy kisebb társaságban, akkor is sokat beszélünk. Mindig mosolyog rám, mikor puszit adok neki vagy valami olyat mondok neki belepirul, húzogatja a szemöldökét...stb. :) Lehet, hogy csak én értem félre, mindegy. Mit tehetnék az ellen, hogy ilyen erősen úgy érezzem, hogy szükségem van rá? Nagyon zavar ez, mert mindig is független, vidám ember voltam, aki megállt egyedül a saját lábán, de most úgy érzem, hogy nélküle nem megy... Ameddig a közelemben van minden tök jó, biztonságban érzem magam és teljesen nyugodt vagyok, de ha nincs ott, néha azt se tudom mi bajom van, de nincs olyan jó kedvem, mint általában.
2012. jan. 7. 21:06
 1/2 anonim ***** válasza:
0%

"..Mit tehetnék az ellen, hogy ilyen erősen úgy érezzem, hogy szükségem van rá?.."

Mondjuk járj be Nyelvtan órára, gyökér!

2012. jan. 7. 21:08
 2/2 anonim ***** válasza:

Érdekes kérdés...

Én akkor éreztem ezt, amikor a volt pasim olyan helyzetbe hozott, hogy várjak amíg dönt, hogy mellettem marad-e vagy sem... mert ugye titokban köztem, meg egy másik csaj között akart dönteni, de akkor még nem tudtam erről, és úgy éreztem, hogy nem tudok meglenni nélküle....

De megtudtam :D És sokkkkkal jobb nélküle, de ez más sztori....

Tehát. Ha ad ilyen visszajelzéseket, akkor próbálj meg szerintem jobban közeledni hozzá... a társaságban mindig mellette állj, mindig mosolyogva mesélj neki, ölelgesd meg jól elköszönésekkor, és éreztesd vele, hogy kell neked. :D

Csak leesik neki mi van, és ha nem tetszik neki úgyis szól...

De ha rámenős típus vagy, akkor lazán elhúzhatod kettesben, például " nem akarsz eljönni velem sétálni..?" suli után lazán akármerre....És akkor nem tud kibújni a szerelemmel kapcsolatos kérdéseid elől.

De ha rá akarod venni, hogy ő valljon, mert látod rajta, hogy tetszel neki, akkor szerintem pl. ha lesz a szülinapja akkor csinálhatsz neki sütit...(ha olyan kaja mániás a pasi xD az enyém pl. imád enni xD pedig nem is maci alkatú....:D:D) meg ilyen apróságok. Vagy adhatsz neki valami pasis karkötőt a C&A-ból, azok szerintm rohadt jók:D És arról a karkötőről mindig te jutnál az eszébe.

Aztán előbb utóbb vallhatsz is...........>.<

2012. jan. 7. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!