Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ki érzi magát most boldognak,...

Ki érzi magát most boldognak, úgy igazán?

Figyelt kérdés
2012. júl. 21. 23:11
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
47%
Én most pont az ellenkezőjét érzem.
2012. júl. 21. 23:14
 2/15 anonim ***** válasza:
Úgy igazán? Talán annyira nem, de jól megvagyok, kösz a kérdést. :)
2012. júl. 21. 23:17
 3/15 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem, úgy igazán, az ember sosem érzi boldognak magát. :) Örök elégedetlenek vagyunk. Viszont én most azt érzem, hogy kezd sinen lenni az életem, kiegyensúlyozott vagyok és felszabadult. :) Az embernek meg kell találnia a belső békét ebben a zavaros világban..:)
2012. júl. 21. 23:19
 4/15 anonim ***** válasza:

Harmadikra rácáfolnék, én szoktam őszintén, igazán boldog lenni. :) Igaz, nem 24 órás érzés, és nem is minden nap fordul elő, de azért van ilyen. :)

Jelenleg nem vagyok ebben az állapotban, de én is a kellemes elégettségben lebegek jelenleg. :)

2012. júl. 21. 23:44
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ kinek mit jelent az "úgy igazán boldognak" lenni.

Mert nekem ezt.

- nincsenek anyagi gondjaim

- nem gyötör semmi bánat,nehézség, fájdalom

- nem vagyok beteg

- van munkám

- van otthonom

- van pénzem

- boldog kapcsolatban élek

- a fiammal is harmonikus a kapcsolatom

- mindenem megvan amire szükségem van

- nem éhezek

- nincsenek adósságaim

-szeretnek

- van 2 hűséges lassan 20 éve tartó igaz barátnőm..

Most hogy végig gondoltam..Igen úgy igazán boldog vagyok most

40/n

2012. júl. 21. 23:57
 6/15 anonim ***** válasza:

Én! :)

23N

2012. júl. 22. 00:30
 7/15 anonim ***** válasza:
én nem
2012. júl. 22. 01:28
 8/15 anonim ***** válasza:
A mostanában boldognak érzem magam (1 éve még depressziós voltam öncsonkítási hajlammal, öngyilkossági kísérletekkel), de most jelen pillanatban picit szomorkás vagyok. Sebaj, holnap délután már a szerelmemmel lehetek. :)
2012. júl. 22. 02:00
 9/15 anonim ***** válasza:

Én :-)

26/N

2012. júl. 22. 08:02
 10/15 anonim ***** válasza:
Én elmondhatom, hogy igazán boldog vagyok! 3 és fél éve élek boldog párkapcsolatban és soha nem veszekedtünk még, már együtt élünk egy ideje, tökéletesen egy hullámhosszon vagyunk és már 2 éve arról álmodozom, hogy megkéri a kezem. Úgy gondoltam, hogy hiába, mert ő nem házasságpárti, legalábbis igy gondoltam róla, mert soha nem beszélt arról, hogy meg akarná kérni a kezem, bár velem tervezett hosszú távra is. Idén Valentin napon teljesen meglepetésszerűen elém állt a gyűrűvel és megkérte a kezem! Hihetetlenül boldog voltam és 2 hete volt az esküvőnk! Úgyhogy igen, én most nagyon-nagyon boldog vagyok! Már csak a munkahelynek kéne jobbnak lenni, dehát minden nem lehet tökéletes, az túl szép lenne, hogy igaz legyen!
2012. júl. 22. 08:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!