Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális dolog ez a páromtól?...

Normális dolog ez a páromtól? Kezdek a sírás határán lenni.

Figyelt kérdés

Sziasztok. Tudni kell, hogy gyereket akarunk a párommal, eljött az idő minden adott.

Viszont mostanában azt hallom folyton, hogy figyelmetlen vagyok, nem figyelek oda (azt érezteti, így nem lehet gyerek)

Olyan helyzetekre gondolok, hogy véletlenül nem tekerem rá a masszás olajat és kiömlik. Megkaptam arra is hogy figyelmetlen vagyok, mivan ha a gyerekre önteném ha most lenne.

Meg pl ma: Beszéltünk telefonon és úgy hallottam az egyik haverja vissza ismétli amit mond és elmosolyodtam. Na most is megkaptam, hogy nem figyelek és csak neki járhat 100felé az agya, én nem tehetem meg, mindkét szülő nem csinálhat ilyet.

Normális hogy így viselkedik?

2012. júl. 19. 15:25
1 2 3 4
 31/40 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Próbáltam vele beszélni, mondta hogy sokkal érettebb vagyok nála ezért is van ennyi elvárása velem szemben.

Szeretne gyermeket. Nem tudom igazából, mert ha az van amit ti írtok akkor nagyon nem őszinte, és ezt előbb vagy utóbb kifújja a szél.

2012. júl. 22. 11:14
 32/40 anonim ***** válasza:
És azzal szerinted megoldott mindent, hogy sok elvárást támaszt? Mert anyukakén úgyse leszel tökéletes. Akkor majd leharapja a feled? Ez nem így megy.
2012. júl. 22. 11:19
 33/40 A kérdező kommentje:
Nem értem, mert bizonyos dolgokban támogat és dicsér. Mindig elmondja én tökéletes Anyuka leszek, mert talpraesett stb, de amikor jön ezzel a figyelmetlen vagy szöveggel tejesen elbizonytalanít.
2012. júl. 22. 11:23
 34/40 anonim ***** válasza:

Mond meg, neki ,hogy igaza van. Nem leszel tökéletes anyuka, sőt talán még megfelelő anyuka sem. És eme felismerés örömére nem is szeretnél neki gyereket szülni. Majd ha megtalálja a tökéletes anyát akkor kezdjen bele újra a baba projektba, addig meg érje be vele.

-.-

2012. júl. 22. 11:27
 35/40 omba ***** válasza:

Szóval vagy túldicsér (nem leszel tökéletes anyuka), vagy aláz, hogy ügyefogyott vagy?

Olyan nincs, hogy normálisan, mint egy felnőtt ember nézne rád?

Drogozik tán, iszik?

Mert ez így nagyon gyerekes viselkedés egy 30-at elhagyó pasitól.

(megint végigolvastam az eredeti kérdést)

Mi a franc történne a gyerekkel, ha kiömlene a masszázsolaj? csupa olaj lenne, na és?

ha meg rosszul teszi rá a pelenkát a kedves apuka, akkor csupa kaka lesz a lába. na és?

2012. júl. 22. 11:31
 36/40 anonim ***** válasza:

Mintha én írtam volna ki a kérdést, az én párom pont olyan, mint a tiéd, szerinte én nem lennék még jó anya, mert figyelmetlen vagyok, olyan apró dolgokba beleköt, hogy nem is értem mi a baja, persze sokszor én vagyok figyelmetlen és próbálok tenni, de a barátom nagyon kritikus alkat sajnos. Mivel a te eseted hasonló mint a tiéd én úgy látom, hogy túlparázza, nincs tapasztalata. Egyáltalán nem biztos, hogy az a legmegfelelőbb, ha a gyereket a széltől is óvják a szülők és legszívesebben éjjel-nappal monitoroznák a szívverését, légzését.

A párod egyébként hogy látja a jövőtöket a gyerekkel? Kicsit úgy tűnik, mintha főnökösködne kissé, aki mindent jobban tud, jobban átlát, aki megmondja mit hogyan csinálj, mert ő az érettebb, a barátom is meg van arról győzódve, hogy neki mindig igaza van és csak erős érv győzi őt meg az ellenkezőjéről. A párod egyébként úgy gondolja, hogy ő lenne az ideális apa, te meg a felelőtlen? Miért ő dönti el, ki a jó anya és ki nem? Beszéljetek, tanulmányozzátok át, hogy mivel jár a gyerekvállalás, mire kell odafigyelne és már most tisztázzátok, hogy mit vártok egymástól, mondjuk ő elvárja, hogy a nap 24 órájában csak te ugráld körül a gyereket, ha sír te kelj fel, te végzed a házimunkát, meg egyebek. Én mondjuk az emancipáció híve vagyok. Szóval, kommunikáció, leülni szépen és mindent átrágni, tisztázni.

2012. júl. 22. 11:58
 37/40 anonim ***** válasza:
36-os utolsó vagyok, bocsánat, sok a hiba, ahol én élek ott most hajnal 5 van és nem aludtam még semmit, alig látok ezért elgépeltem pár dolgot. Szóval, Mivel a te eseted hasonló mint a az enyém, ezt akartam feljebb írni. Egyébként ne hagyd, hogy lerombolja az önbizalmad, sajnos megnehezíti a párkapcsolatot egy mindig kritikus pár, mert úgy érzed nem csak magadnak, a társadalomnak kell megfelelni, hanem még a párodnak is, aki ráadásul mindig elégedetlen. Olvastam is arról, hogy nagyon nem jó, ha túlságosan elkényeztetik a gyereket, mindig ugrálnak, figyelik, megijednek minden apró jelentéktelen dologtól. Tudatosíts vele, hogy nem gondolkodik a legmegfelelőbben és ahhoz, hogy te jó anya legyél szükséged van a támogatására és nem arra, hogy már a gyerek megszületése előtt rossz anyának tituláljanak. Legyél erélyes.
2012. júl. 22. 12:03
 38/40 A kérdező kommentje:

Így van. Egyszer azt mondja én leszek a felelősebb a gyerekért, egyszer pedig ordít, mert nem figyeltem és vissza kérdeztem. Majd mikor felvettem, hogy szedem újra a fogamzás gátlót jött a duma, hogy beijedtem.

Van mikor dicsér és piedesztálra emel (főleg ha ott vannak mások is), de van mikor mindenért kiabál. Van mikor naponta elmondja a gyerek témát, hogy mennyire szeretne, van mikor rám sem hederít ha én "mesélek" róla.

Ezért is fáj annyira hiszen nem tudom mi a franc történik. :(

2012. júl. 22. 14:16
 39/40 anonim válasza:

Még mindig keresed a választ?

Egy másik oldalon is belebotlottam szó szerint ebbe a kérdésbe. Ott egy nappal később nyitottál belőle fórumot.

Mit akarsz vele elérni?

Annyi választ kaptál már, válaszd ki magadnak a legszimpatikusabbat, bár szerintem rettentő gyerekes a téma megközelítése.

Tulajdonképpen a felelősségvállalásról lenne szó úgy érzem, de a felhozott példák nevetségesek.

Az utolsó bekezdést pl. nem is értem: hallottad a telóban, hogy a haverja megismétli, amit a párod mond. Ezért megrótt téged? Mert nem figyelsz?

Ne haragudj, de ez zagyvaság... 23 évesen már összeszedettebb lehetnél.

2012. júl. 22. 21:54
 40/40 anonim ***** válasza:

A csávód nem akar gyereket! Tök mindegy mit beszél a szájával, a tettei ordítanak, hogy menekülne!

Te pedig minek tűröd, hogy így bánjanak veled?

2012. júl. 23. 16:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!