Normális dolog ez a páromtól? Kezdek a sírás határán lenni.
Sziasztok. Tudni kell, hogy gyereket akarunk a párommal, eljött az idő minden adott.
Viszont mostanában azt hallom folyton, hogy figyelmetlen vagyok, nem figyelek oda (azt érezteti, így nem lehet gyerek)
Olyan helyzetekre gondolok, hogy véletlenül nem tekerem rá a masszás olajat és kiömlik. Megkaptam arra is hogy figyelmetlen vagyok, mivan ha a gyerekre önteném ha most lenne.
Meg pl ma: Beszéltünk telefonon és úgy hallottam az egyik haverja vissza ismétli amit mond és elmosolyodtam. Na most is megkaptam, hogy nem figyelek és csak neki járhat 100felé az agya, én nem tehetem meg, mindkét szülő nem csinálhat ilyet.
Normális hogy így viselkedik?

A párodnak egy baja van, hogy férfiból van... :))
Hagyjad egy kicsit, ne húzd fel magad ezeken a dolgokon, senki sem tökéletes, ahogy ő sem! Az én férjem amikor ilyet mond, én mindig azt mondom neki, hogy akkor egy ilyen 2balkezes lányt vettél feleségül, magadra vess! :D Ezzel nálunk le van zárva a másik hibáinak felnagyítása :) Neked is azt javaslom,próbáld könnyedébben kezelni a beszólásait. Ha megszületik a babátok, úgyis ezerszer igyelmesebb leszel, meglásd (saját tapasztalat :) )
Kitartást!

Utolsónak:
Gondolom nehéz gyerekkorod volt, és számodra az a a normális a párkapcsolatban is, hogy a pasid utasítgat, rád szól, te meg némán tűröd és természetesnek veszed. Vannak ilyen emberek, akik tudnak így élni, észre sem veszik, milyen szánalmas az életük.

nem értem miért írtad nekem ezt? nyilván nem jó h ezt csinálja vele,nekem azzal van bajom h úgy reagálja le mint egy 5 éves. nem sírni,meg picsogni kell hanem megmondani a pasinak h állítsa le magát.
ezért írtam neki h ha úgy viselkedik,úgy reagálja le a férje viselkedését mint egy gyerek akkor ne csodálja ha úgy is kezeli a férje

Én is azokkal értek egyet, akik azt írják, hogy nem nagyon akar ez a hapsi gyereket. legalábbis még. vagy veled van baja. nem tudom. De gondolkozz el azon, kinek mondunk olyanokat, hogy elbizonytalanítsuk, meg folyton arra utalunk hogy nem alkalmas valamire? amit mi sem akarunk hogy összejöjjön. Ha olyan dologról van szó, ami minket nem érint, csak mondjuk a szomszédot, vagy kollégát, akkor mondjuk lehetünk rá irigyek. De nálatok a gyerek születése egy közös örömteli esemény, amit jobb esetben mindkét fél izgalommal és örömmel vár. Na most ha így lenne, akkor gondolod hogy a pasid ezerszer elmondaná előtte különböző formákban aminek az az értelme hogy te mennyire alkalmatlan vagy? valószínűleg ő az alkalmatlan, csak rád vetíti. Mert eszébe jut hogy neki mennyi mindent nem lehetne úgy csinálni ahogy most csinál ha már van gyerek. Nem azt mondom hogy fél az apaságtól, csak valószínű nem tartja olyan örömtelinek a sok lemondást, mint ahogy esetleg más bele se gondol hogy mivel jár egy gyerek. Lehet hogy van barátja, kollégája aki kispapa, és állandóan nyafog hogy most ezt se lehet meg azt se, meg milyen fárasztó meg stb... aztán már neki is előre elege van az egészből.
Azért valóban az elnne a legjobb, ha határozottan kiállnál magadért és helyére tennéd a hapsit, hogy hol a határ. Ha nem teszed helyre, lábtörlő leszel. De vannak egyébként ilyen férfiak, hogy a nőjüket állandóan leszólják hogy milyen ügyetlen stb. Nála a gyerektéma váltotta ki ezt a viselkedést, mert gondolom előtte nem volt ilyen. De most kell a sarkadra állnod, mert ez csak rosszabb lesz. Aztán ha párszor megmondod hogy hagyja abba ezt a viselkedést, és nem változtat, akkor keress másik férfit. még fiatal vagy, nem vagy lemaradva semmiről. Ja és egyébként csak akkor szülj, ha egy válás után egyedül is el tudsz lenni a gyerekkel. értem ez alatt, hogy lesz annyi jövedelmed, van végzettséged, anyukádhoz el tudsz költözni, ilyesmi. Nagyon keserves ám kényszerből együtt maradni egy pasival.
33/N

Ha megszületik a gyerek, ne járjon százfelé az agya!
A kicsi meg az anyja körül járjon!
"és úgy hallottam az egyik haverja vissza ismétli amit mond" - mármint, hogy konkrétan színi előadást csináltak a beszélgetésetekből?

Szerintem is beparázott. Téged tesz hibássá ,hogy ezzel leplezze a saját bizonytalanságát.
Ülj le vele beszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!