Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális dolog ez a páromtól?...

Normális dolog ez a páromtól? Kezdek a sírás határán lenni.

Figyelt kérdés

Sziasztok. Tudni kell, hogy gyereket akarunk a párommal, eljött az idő minden adott.

Viszont mostanában azt hallom folyton, hogy figyelmetlen vagyok, nem figyelek oda (azt érezteti, így nem lehet gyerek)

Olyan helyzetekre gondolok, hogy véletlenül nem tekerem rá a masszás olajat és kiömlik. Megkaptam arra is hogy figyelmetlen vagyok, mivan ha a gyerekre önteném ha most lenne.

Meg pl ma: Beszéltünk telefonon és úgy hallottam az egyik haverja vissza ismétli amit mond és elmosolyodtam. Na most is megkaptam, hogy nem figyelek és csak neki járhat 100felé az agya, én nem tehetem meg, mindkét szülő nem csinálhat ilyet.

Normális hogy így viselkedik?

2012. júl. 19. 15:25
1 2 3 4
 11/40 A kérdező kommentje:
Nem,nem érzem magam annak. Ha folyton a szemere hányák, hogy szétszórt, figyelmetlen vagyok akkor kezd már bántani.
2012. júl. 19. 15:37
 12/40 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy ő mégsem akar annyira gyereket?
2012. júl. 19. 15:39
 13/40 A kérdező kommentje:
Én úgy vettem észre akar. Mondtam neki a napokban, hogy újra elkezdem szedni a fogamzásgátlót, erre azt mondta biztos beparáztam...
2012. júl. 19. 15:41
 14/40 anonim ***** válasza:
100%
Ő még nem akar gyereket,23 évesen fiatal vagy,védekezzetek továbbra is,előbb tegyétek rendbe a kapcsolatotokat,utána kezdjetek csak a babaprojektbe.
2012. júl. 19. 15:41
 15/40 A kérdező kommentje:
Megmondaná, ha nem akarna gyereket, ezt tisztán tudom.
2012. júl. 19. 15:44
 16/40 anonim ***** válasza:
35%

Aki itt tesz fel ilyen kérdéseket az alapból nem alkalmas gyereknevelésre.

Most le lehet pontozni meg kitöröltetni a moderátorral,de érdekes,hogy aki már ott tart,hogy gyereke van az mért nem tud megbeszélni dolgokat a párjával.Inkább vadidegenek okoskodjanak mondod te minthogy megoldjatok egy magán kettőtökre tartozó dolgot.Ráadásul tipikusan a fiatal csaj és a 30-on túli pasis kapcsolat amit már 20 évvel ezelőtt is nyíltan kimondták,hogy nem összeegyeztethető a modern világban.Méghozzá azért nem,mert rohadtul nem érettebb egy 30 éves pasi mint egy 20 éves.

2012. júl. 19. 15:46
 17/40 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy akar csak tudat alatt tiltakozik ellen, mert igazán mégsem akar.
2012. júl. 19. 15:47
 18/40 anonim ***** válasza:
92%
Mondd meg neki, hogy csak azért, hogy ő szétszórt lehessen, nem leazel karótnyelt házisárkány. Gondoljon ò is csak 50 felé, mert egy kis lazaság neked is jár. A szülőséghez két felnőtt kell, te meg egy gyereket akarsz, nem kettőt, szóval komolyodjatok egy szintre.
2012. júl. 19. 15:47
 19/40 anonim ***** válasza:
59%

23 évesen még fiatal vagy egy gyerekhez sztem. és nem feltétlenül a figyelmetlenséged, hanem inkább a kevés élettapasztalatod miatt.

várjatok még vele pár évet, láss világot, tapasztalj meg dolgokat, olvass gyereknevelésről szóló könyveket, nézd meg mások hogyan nevelik a gyerekeiket.

ha van rá lehetőséged, vigyázz rokongyerekekre 1-1 napot.

érdekes, mert nálunk a párom szeretne nagyon gyereket, pedig még csak 25 évesek vagyunk. ilyenkor mindig mondom neki, h az nem csak móka és kacagás, hanem minimum 18 éven át tartó 100%-os felelősség és kötöttség.

én nagyon készülök lélekben a gyerekvállalásra, hogy amikor majd korban is ott tartok, akkor már ne parázzak ilyeneken.

2012. júl. 19. 15:48
 20/40 anonim ***** válasza:
80%

Szia!

Szerintem is várjál még a gyerek projekttel!

Mert ha nem változat a stílusán akkor tényleg ennél már csak rosszabb lesz.

Én még azon is elgondolkodnék, hogy biztos neki szeretnék gyereket szülni?!

Én 23 éves voltam az első gyerekem szülésénél, és a Párom 34 éves volt, most eljutottunk a hetek során egy olyan szintre, hogy minimálisan beszélgetünk, de amúgy nem szólunk egymáshoz, pont ugyanígy viselkedik velem, mint most veled a Párod!

Én már lépni nem tudok a gyerekek miatt, majd talán, helyre rázódnak a dolgok körülöttünk, ha nem akkor marad ez.

Ti meg még nagyon sok mindenen tudtok változtatni, hajrá! Fel a fejjel!

Üdv Anyuka.

2012. júl. 19. 16:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!