Szerintetek miben nincs még egyenjogúság mindig?
Figyelt kérdés
2012. júl. 19. 12:39
2/24 anonim válasza:
fizikai és lelki teherbíróképességben
3/24 anonim válasza:
Az egyenjogúság addig tart, míg fel nem kell vinni a hűtőt a nyolcadikra...
4/24 A kérdező kommentje:
az nem jog, ha nem tudod mit jelent a szó, ne írj hülyeséget.
egyébként meg szülj akkor gyereket te:)
2012. júl. 19. 12:50
5/24 anonim válasza:
Fizetésekben. Én is diplomás vagyok, a párom is, de én sose fogok annyit keresni, mint ő. Más a szakmánk, de ugyanannyi felelősség van rajtam is, ugyanannyi munkaórát dolgozunk, én mégis kb. a felét keresem az ő fizujának.
6/24 anonim válasza:
Ha nyolc emeletes a ház, van lift...
7/24 anonim válasza:
Valóban a fizetéseknek, az igazságszolgáltatásban. Ezekben főként.
8/24 anonim válasza:
3. vagyok és nőnemű. Csak már a feminista kérdésektől kiráz a frász.
9/24 anonim válasza:
Gyermek vállalásban,nincs és szerintem soha nem is lesz mert nem lehet.Nőnek joga van eldönteni hogy akar gyereket vagy nem.
10/24 A kérdező kommentje:
drága 3.
ez nem feminista kérdés, csupán egy kérdés, férfi is kérdezhette volna, te tényleg nem vagy tisztában a szavak jelentésével, javaslom neked az iskolába járást. sok sikert.
2012. júl. 19. 13:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!