Tényleg egy szemét dög lennék?
1.a TE lakásod,miért adnád majd neki?
2.a TE autód,miért adnád neki?
3.Ha válsz,akkor okod van rá->ha okod van rá,akkor tett valamit ellened->ha tett valamit ellened,akkor valószínűleg ezzel fájdalmat okozott.=AZ ILYEN SZEMETEK nem érdemlik meg,hogy bármit is adj nekik!:) Ő SE ADNA NEKED semmit!!
Jól jegyezd meg:AMI A TIÉD,AZÉRT FOGGAL-körömmel küzdjél és ragaszkodj hozzá!
Ez nem önzőség,nem szemétség..ez egy természetes dolog!
Kedves Kérdező!
Ha az én leendő barátnőm lenne ilyen nagyon örülnék neki! És büszke lennék rá! (azért mert mi mindent elért saját magától)
Nem vagy dög, ne foglalkozz a barátnőd véleményével!
24f
házassági szerződés szerintem alap dolog. én is fogok mindenféleképpen íratni, nekem sincs kedvem osztozkodni egy esetleges válás alkalmával az évek alatt megdolgozott házamért és kocsimért
nem vagy szemét
nyugi, az különvagyon, sosem lesz a férjedé, még 20-25 év után sem. viszont ha eladjátok, és házasok vagytok, akkor onnantól asszem közösnek számít, és ha az árából vesztek valamit, akkor az közös.
én pont ezért nem szeretnék házasodni, nincs kedvem papírokkal vacakolni. egy kapcsolat nálam kizárólag az érzelmekről szól.
nem tudom a barátnőd milyen alapon szól bele az anyagi ügyeidbe...
Elnézve a válaszokat, biztos le leszek pontozva, de pont nem érdekel.
A házassági szerződés az egyik leggusztustalanabb dolog a világon.
Soha nem láttam értelmét, hiszen a házasság már maga egy "szerződés", ami arról (is) szól, hogy mindent megosztunk egymással.
Aki nem kész ezt megtenni, az ne házasodjon.
Eleve milyen hozzáállás az, hogy még össze sem házasodtunk, de már azon törjük a fejünket, hogy mi lesz váláskor?
Tudom, 21. század, modern kor, praktikus gondolkodás, előrelátás stb...
Burkolhatjuk a dolgot akármilyen jól hangzó köntösbe,de nekem ettől akkor is felfordul a gyomrom.
L/25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!