Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Meleg kérdés! Egy fiú, ha...

Meleg kérdés! Egy fiú, ha betölti a 18-at, odaköltözhet a 26 éves barátjához attól függetlenül, hogy a szülei (főleg az apja) nem engedik és hallani sem akarnak a homoszexualitásról?

Figyelt kérdés
Apám meg akarja tiltani, hogy akárhová is elmenjek (szerintem ez a személyi szabadság korlátozása), azt mondja, hogy nem leszek meleg és punktum. A barátomat próbálja eltiltani tőlem. Azért titokban néha találkozunk, és felajánlotta, hogy költözzek hozzá. Nagyon azt tervezem, hogy titokban összecsomagolok és átcuccolok a barátomhoz. Csak az a baj, hogy apám tudja, hol lakik és tutira odajönne balhézni. Mit csináljak most???

2012. júl. 17. 21:32
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:

Igen, mindenkinek hasznos volt a válasza, zöld kézre klikkeltem mindenkinél! :)

Egyébként eldöntöttem: ma éjjel még összeszedem a fontosabb cuccaimat, holnap délelőtt pedig pakolok barátomhoz. Felhívtam és közöltem ezt vele, örült neki. Segít majd ő is pakolni. :)Apáméknak nem szólók róla, úgyis csak veszekdés és "b...zás" lenne belőle...

Ahogy most vannak a dolgok, nagyon szeretjük egymást a barátommal, remélem ez mindig így marad.

2012. júl. 19. 20:48
 22/31 anonim ***** válasza:
100%
Legyetek boldogok :)
2012. júl. 19. 21:50
 23/31 figureout válasza:
49%
Én sem javaslom a költözést. Ha nem lesz olyan hosszú életű ez a párkapcsolat akkor mit csinálsz? Hol fogsz lakni? Inkább valamilyen módon közeledned kellene a szüleidhez, segíteni nekik megérteni a helyzetedet. Ha ez nem megy semmiképp, akkor se költözz ennyi idősen sehova, ha nincs megfelelő munkád, hogy eltartsd magad.
2012. aug. 3. 17:34
 24/31 anonim ***** válasza:
75%

Én meg belegondoltam és szerintem nincs olyan gonosz pasi aki kidobná a volt pasiját az utcára.Szerintem ha szakítanátok is biztos ott maradhatnál amíg nem lesz elég pénzed egy lakásra...vagy megdob egy kis pénzzel.Ha meg mégsem akkor visszamennél a szüleidhez.(Persze rohadt kényelmetlen lenne visszakönyörögnöd magad)De nincs olyan szülő aki pénztelenül sorsára hagyná a gyerekét.

Vagy ha mégis még van két, igaz borzasztó kényelmetlen, lehetőség.

Biztos van valami állami cucc, árvaház vagy munkát adnak.Nem engedhetik, hogy éhen haljon egy fiatal fiú.

A másik lehetőség ha a teste d árulod.

Vagy pedig keresel vkit akinél lakhatsz és ő cserébe dug.Kitudja még bele is szeretnél...

Nah azért ezekre a lehetőségekre ne keljen szorulnod én azt kívanom neked.

Még annyit (de nekem eddig úgy esett le h te nem vagy ilyen) ha már nem vagy szerelmes belé akkor mond meg neki.

2012. aug. 3. 18:53
 25/31 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, már a páromnál lakom és nagyon szeretjük egymást! :)
2012. aug. 5. 19:03
 26/31 anonim ***** válasza:
100%

Jólvan drága:)

És a szüleid elmentek a házához?Vagy kerestek téged?Felhívtak mobilon?

2012. aug. 6. 07:47
 27/31 anonim ***** válasza:
100%

"Biztos van valami állami cucc, árvaház vagy munkát adnak.Nem engedhetik, hogy éhen haljon egy fiatal fiú. "

Te mégis hol élsz? 18 évesen felnőtt ember, ez a rendszer pedig már nem a szocializmus, mindenkinek gondoskodnia kell magáról, az állam nem fog segíteni.

2012. aug. 6. 08:36
 28/31 A kérdező kommentje:
Szerencsére szüleim nem jöttek ide, apám telefonon közölte, hogy ő innentől nem kíváncsi rám, akkor sem fog megismerni, ha szembejövök vele az utcán. De mostmár nem érdekel, ez legyen az ő baja...
2012. aug. 6. 15:49
 29/31 anonim ***** válasza:
100%
Igazad van
2012. aug. 6. 17:57
 30/31 anonim válasza:
100%
És boldogok vagytok most már együtt?
2012. aug. 6. 18:01
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!