Meleg kérdés! Egy fiú, ha betölti a 18-at, odaköltözhet a 26 éves barátjához attól függetlenül, hogy a szülei (főleg az apja) nem engedik és hallani sem akarnak a homoszexualitásról?
Igen, mindenkinek hasznos volt a válasza, zöld kézre klikkeltem mindenkinél! :)
Egyébként eldöntöttem: ma éjjel még összeszedem a fontosabb cuccaimat, holnap délelőtt pedig pakolok barátomhoz. Felhívtam és közöltem ezt vele, örült neki. Segít majd ő is pakolni. :)Apáméknak nem szólók róla, úgyis csak veszekdés és "b...zás" lenne belőle...
Ahogy most vannak a dolgok, nagyon szeretjük egymást a barátommal, remélem ez mindig így marad.
Én meg belegondoltam és szerintem nincs olyan gonosz pasi aki kidobná a volt pasiját az utcára.Szerintem ha szakítanátok is biztos ott maradhatnál amíg nem lesz elég pénzed egy lakásra...vagy megdob egy kis pénzzel.Ha meg mégsem akkor visszamennél a szüleidhez.(Persze rohadt kényelmetlen lenne visszakönyörögnöd magad)De nincs olyan szülő aki pénztelenül sorsára hagyná a gyerekét.
Vagy ha mégis még van két, igaz borzasztó kényelmetlen, lehetőség.
Biztos van valami állami cucc, árvaház vagy munkát adnak.Nem engedhetik, hogy éhen haljon egy fiatal fiú.
A másik lehetőség ha a teste d árulod.
Vagy pedig keresel vkit akinél lakhatsz és ő cserébe dug.Kitudja még bele is szeretnél...
Nah azért ezekre a lehetőségekre ne keljen szorulnod én azt kívanom neked.
Még annyit (de nekem eddig úgy esett le h te nem vagy ilyen) ha már nem vagy szerelmes belé akkor mond meg neki.
Jólvan drága:)
És a szüleid elmentek a házához?Vagy kerestek téged?Felhívtak mobilon?
"Biztos van valami állami cucc, árvaház vagy munkát adnak.Nem engedhetik, hogy éhen haljon egy fiatal fiú. "
Te mégis hol élsz? 18 évesen felnőtt ember, ez a rendszer pedig már nem a szocializmus, mindenkinek gondoskodnia kell magáról, az állam nem fog segíteni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!