Falazzak a nővéremnek vagy ne? Egyszer úgyis lebukik.
Szerintem pedig nem kell elítélni.
Én segítenék neki- elvégre ő a nővérem, és ez itt nem egy szemét átverés történet.
Ha pedig nincs időtök vagy energiátok a gyerekre, meg kell mondani neki. Ő sem várhatja el, hogy vigyázban álljon neki mindig a családotok. Nektek is lehet ez terhes. Meg kell beszélni.
De semmi elítélhető nincs abban, amit tesz.
Ha telefonál mondd meg neki, hogy kérdezze Őt, hogy hova ment. Na nehogy már, ha tudja a hapsi, hogy nem szereti, el váltak, akkor miért is kellene falaznotok?
Annyi az egész, hogy ne Ti legyetek azok, akik megmondják hova jár el, hanem Ő maga. Tisztelhetné annyira a volt férjet, hogy eléáll és elmondja mi van.
Végülis azt csinál a nővéred amit akar, csak itt az a baj, hogy titeket is leterhel azzal, hogy mindig odapasszolja a gyereket. Nincs is vele egész nap? Sztem mondd meg a tesódnak, hogy vigyen rendszert az életében, először is döntse el, h mit akar, utána majd veletek is egyeztet ha már ti vigyáztok a gyerekre.
Azért milyen már az, h van egy pasi aki eltartja és kinyalja a seggét, van még egy akivel összejár és van egy tesó, aki neveli a gyerekét.
Ezt mondd meg neki, mert ez nem mehet így, mert a gyerek fogja megszívni de nagyon. Ez lesz neki a család fogalma?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!