Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Falazzak a nővéremnek vagy...

Falazzak a nővéremnek vagy ne? Egyszer úgyis lebukik.

Figyelt kérdés
Elvált a férjétől de anyagi okok és a gyerek miatt együtt élnek. Ex sógim szereti a nővéremet, viszont ez fordítva már nem igaz. Nővéremnek szeretője van, mindig lepasszolja a gyereket reggel, semmit se mond hova megy vagy mikor jön, hanem egyszer megjelenik. Ha a kislány apja telefonál, mindig hazudnunk kell neki. Már unom én is és a szüleim is. Mi a teendő? Nővérem egyértelműen a tudtára adta a volt férjének hogy nem szereti már.
2009. júl. 13. 19:02
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
93%

Ha már elváltak akkor minek kell falazni? Semmi köze a férjének ahhoz, hogy hol van. És nem értem, hogy ő miért hazudozik össze-vissza, amikor semmi jelentősége.

Én nem falaznék egy pillanatot sem.

2009. júl. 13. 19:06
 2/15 A kérdező kommentje:

Semmi köze hozzá, ezt én is tudom, de ők azt mutatják a külvilág felé, hogy együtt vannak.

Tudom hogy a nővérem és mellé kellene állnom, de azt mondta ha én csalnám meg a barátomat ő tuti nem falazna nekem.

2009. júl. 13. 19:08
 3/15 anonim ***** válasza:
91%
Ha elváltak,akkor miért kell titkolózni, a volt férj előtt? A gyerek előtt még megértem,mert nem biztos,hogy jól érintené az anyja életvitele,attól függ,hogy a gyerek hány éves.A nővéred miért nem költözik a szeretőjéhez?Ez így nagyon erkölcstelen szerintem.
2009. júl. 13. 19:09
 4/15 anonim ***** válasza:
58%
Te, most komolyan, a volt férjnek nem egyértelmű, hogy már nem szereti az ex-neje, ha már el is váltak? Tulajdonképpen se neki se neked semmi köze hozzá, hogy ha másik pasival kavar már. Legyen boldog, és hagyjatok neki békét.
2009. júl. 13. 19:09
 5/15 A kérdező kommentje:
A gyerek 3 éves. Nővérem nem dolgozik (kirúgták) és az ex férj tartja el őt meg a gyereket. Vettek fel hitelt, egyikük se tudna hova menni ezért próbálták megmenteni a kapcsolatukat.
2009. júl. 13. 19:11
 6/15 anonim ***** válasza:
77%
Ha elváltak, akkor ez, amit a nővéred csinál, NEM MEGCSALÁS. Ne keverjétek a szezont a fazonnal...
2009. júl. 13. 19:11
 7/15 A kérdező kommentje:
Engem nem érdekel, örülök ha boldog a mostani pasijával de minket hagyjon ki belőle. Anyukám ma elszólta magát és az exférj is vele üvöltött meg nővérem is. Pedig anyunak senki nem mondta hogy az a dolog titok. Anyu meg egész d.u. sírt.
2009. júl. 13. 19:12
 8/15 A kérdező kommentje:
A mostani párja meg nem akarja őt meg a gyereket eltartani. Szeretik egymást de a ffi nem akar összeköltözni a tesómmal mert neki is van 1 gyereke.
2009. júl. 13. 19:14
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Szánalmas a volt férj is, meg a nővéred is.

Én szólnék a nővéremnek, hogy mostantól mindenkinek az igezet mondom, úgy mondja el nekem is a dolgokat, és úgy is tennék.

2009. júl. 13. 19:19
 10/15 A kérdező kommentje:
Tudod legszívesebben ezt tenném ha nem lenne ott a gyerek. Őt féltjük, mert ha az exférj lelép, el kell adni a lakást és tesóm nem tudna hova menni a kislánnyal. Hozzánk úgy jöhetnének hogy az én szobámba, én meg mennék a kis szobába ahol ágy helyett 1 matrac van. ezt nem akarom.
2009. júl. 13. 19:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!