Tűzoltó feleségek, barátnők ti hogyan alszotok mikor a párotok szolgálatban van?
Én nagyon rosszul, ilyenkor nagyon későn fekszem le és minden kis neszre felébredek. Eleve állandóan az jár a fejembe, hogy ne kelljen vonulniuk, meg nagyon félek egyedül lenni éjszaka.
Akiknek így éjszaka is dolgozik a párjuk azoknak is szól a kérdésem.
Szerintem ez így azért nincs teljesen rendjén. Mitől kellene éjszaka félni? Pl. most nekem nincs itthon a férjem, de én marha jól elvagyok itthon egyedül :) Jó, az persze jobb lenne, ha itthon lenne, de nem értem, mitől kéne félni. Jó, nekem annyiból jobb, hogy a férjem miatt nem kell aggódnom, mert nem veszélyes a munkája, csak néha utaznia kell.
Maximum akkor féltem, amikor még kvázi egyedül éltem, és voltam olyan hülye, hogy éjjel horrort néztem :D
Hát én megértelek, nappal is tudok félni egyedül itthon. Konkrétan nem is tudom mitől, mert nem a betörőktől, emberektől soha életemben nem féltem, nem a tűztől, meg semmi ilyesmi, csak annyira felspannolom magam, hogy elkezdek rettegni valamitől.
Ha nem vagyok egyedül nincs ilyen gondom. Bár én még fiatal vagyok, de már én sem vagyok abban a korban, hogy ilyen butaságokon rágódjak:) 18L
Nyugodj meg, zárkózz be, de ne ess túlzásba :) Kösd le magad, olvass, csinálj olyan dolgokat ilyenkor, amik örömet okoznak. Igen is ülj bele egy kád forró vízbe, és próbálj ellazulni.
Szerezzetek egy kutyát, sok olyan van, aki a gyerekekkel is jól elvan és a házat is őrzi.
Szerintem az is jót tenne, ha a kutyával is kéne foglalkoznod, tanítani, iskolába járni, annál is inkább elterelné a gondolataid, hogy ne rettegj. Meg ha jól be van idomítva, titeket is úgy fog őrizni, mint a világ minden kincsét, a gyerekről nem is beszélve, ha együtt nőnek, akkor képes utolsó vérig védeni a kicsit.
Az én párom biztonsági őr, 24órát dolgozik, 48-at van itthon (ha csak nem jön be mellé valami plussz őrzés). Előtte egyedül éltem, akkor sokat féltem. Panel 3. emeletén is zártam az erkély ajtót, és az erkélyes szobát is kívülről kulcsra plussz ahol aludtam azt az ajtót is kulcsra zártam. Na így nem féltem. :)
De amióta együtt élünk nem félek, mert ez a mi kis fészkünk és nincs mitől félni! :)
Egyébként most 2 hónapig én is olyan munkahelyen vagyok, ahol éjszaka kell dolgozni, 22-6ig, eleinte ott is féltem, de már nem igazán. Ma is megyek.
Ha mégis félek, akkor imádkozom, ez mindig segít.
23N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!