Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tűzoltó feleségek, barátnők...

Tűzoltó feleségek, barátnők ti hogyan alszotok mikor a párotok szolgálatban van?

Figyelt kérdés

Én nagyon rosszul, ilyenkor nagyon későn fekszem le és minden kis neszre felébredek. Eleve állandóan az jár a fejembe, hogy ne kelljen vonulniuk, meg nagyon félek egyedül lenni éjszaka.

Akiknek így éjszaka is dolgozik a párjuk azoknak is szól a kérdésem.

2012. júl. 16. 22:04
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
95%
Én egy jó házőrző kutyát tudnék még ajánlani,ha kertes házban éltek.
2012. júl. 16. 23:27
 22/32 anonim ***** válasza:
64%
Költözz civilizált környezetbe.
2012. júl. 16. 23:31
 23/32 ava87 ***** válasza:
87%

Szerintem ez így azért nincs teljesen rendjén. Mitől kellene éjszaka félni? Pl. most nekem nincs itthon a férjem, de én marha jól elvagyok itthon egyedül :) Jó, az persze jobb lenne, ha itthon lenne, de nem értem, mitől kéne félni. Jó, nekem annyiból jobb, hogy a férjem miatt nem kell aggódnom, mert nem veszélyes a munkája, csak néha utaznia kell.

Maximum akkor féltem, amikor még kvázi egyedül éltem, és voltam olyan hülye, hogy éjjel horrort néztem :D

2012. júl. 16. 23:50
 24/32 anonim ***** válasza:
91%

Hát én megértelek, nappal is tudok félni egyedül itthon. Konkrétan nem is tudom mitől, mert nem a betörőktől, emberektől soha életemben nem féltem, nem a tűztől, meg semmi ilyesmi, csak annyira felspannolom magam, hogy elkezdek rettegni valamitől.

Ha nem vagyok egyedül nincs ilyen gondom. Bár én még fiatal vagyok, de már én sem vagyok abban a korban, hogy ilyen butaságokon rágódjak:) 18L

2012. júl. 17. 00:52
 25/32 anonim ***** válasza:
100%
az én párom most hónapokig külföldön fog dolgozni mert az itteni fizetésünkből nem tudunk félretenni éppen kijöttünk minden hónapban. kertes házban élünk, nem jó környéken sok a betörés errefelé de nincs más választásunk, nekem a munkahelyem itt biztos még egy darabig nem akarom feladni amíg az övé nem lesz biztos. szóval időlegesen egyedül kell hogy éljek. elfogadtam a helyzetet, tudom hogy csak átmeneti nem parázok rá különösebben megpróbálom a lehető legtermészetesebben kezelni mint a fogmosás vagy bármi, most ez van. Bevezettem a saját napi rutinom, így nagyobb biztonságban érzem magam este lefekvés előtt még egyszer leellenőrzöm hogy bezártam e az ajtót, és a baseball ütőt a bejárat mellé teszem ez engem megnyugtat ha betörő jönne nem érzem magam olyan védtelennek :) szerencsére még nem kellett használni de jobb előre gondolkozni.
2012. júl. 17. 08:23
 26/32 anonim ***** válasza:
75%
nekem is volt, hogy éjjel dolgozott a párom, vagy volt, hogy elment a barátaival szórakozni, vagy otthon volt a szüleinél egy hétig. nem paráztam, az ajtó is nyitva volt. Tény, hogy nem ház, hanem társasháznak a 2. emelete, de a szomszédban te.sók laknak a rosszabbik fajtából, de nem fogok megdögleni a 40 fokban. Van biztonsági rács, és minden emeleten van egy kutya, amelyik jelez, ha jön valaki. Nem ugyanaz a helyzet, de én nem féltem. Ha valaki be akar jönni, akkor is bejön, ha te elreteszeled az ajtót.
2012. júl. 17. 11:33
 27/32 anonim ***** válasza:
74%
Nekem férjem sincs, gyerekem se, sőt, még kutyám sem, nagy házban lakom igaz nem faluban) kiskorú vagyok és egyedül vagyok itthon két hétig még sem félek. Nyugi már :)
2012. júl. 17. 12:14
 28/32 anonim ***** válasza:
91%

Nyugodj meg, zárkózz be, de ne ess túlzásba :) Kösd le magad, olvass, csinálj olyan dolgokat ilyenkor, amik örömet okoznak. Igen is ülj bele egy kád forró vízbe, és próbálj ellazulni.

Szerezzetek egy kutyát, sok olyan van, aki a gyerekekkel is jól elvan és a házat is őrzi.

Szerintem az is jót tenne, ha a kutyával is kéne foglalkoznod, tanítani, iskolába járni, annál is inkább elterelné a gondolataid, hogy ne rettegj. Meg ha jól be van idomítva, titeket is úgy fog őrizni, mint a világ minden kincsét, a gyerekről nem is beszélve, ha együtt nőnek, akkor képes utolsó vérig védeni a kicsit.

2012. júl. 17. 12:59
 29/32 anonim ***** válasza:
91%

Az én párom biztonsági őr, 24órát dolgozik, 48-at van itthon (ha csak nem jön be mellé valami plussz őrzés). Előtte egyedül éltem, akkor sokat féltem. Panel 3. emeletén is zártam az erkély ajtót, és az erkélyes szobát is kívülről kulcsra plussz ahol aludtam azt az ajtót is kulcsra zártam. Na így nem féltem. :)

De amióta együtt élünk nem félek, mert ez a mi kis fészkünk és nincs mitől félni! :)

Egyébként most 2 hónapig én is olyan munkahelyen vagyok, ahol éjszaka kell dolgozni, 22-6ig, eleinte ott is féltem, de már nem igazán. Ma is megyek.

Ha mégis félek, akkor imádkozom, ez mindig segít.

23N

2012. júl. 17. 14:17
 30/32 anonim ***** válasza:
30%
Férjem sofőr. Van, hogy majd' két hétig nem látom. Két éve decemberben betörtek hozzánk (vidéken lakunk), nem voltunk otthon. Akkor voltam 8 hónapos terhes. Másnap férjem ment el itthonról. Én köszönöm, jól aludtam. Most a nagy melegbe nyitott ablak, kitárt hátsó ajtó, mert nem bírtam elviselni a meleget - a 17 hónapos kislányunkkal vagyok itthon. Szóval én nem vagyok egy nagy félős. Ezt gondolom embere válogatja.
2012. júl. 17. 15:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!