Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Létezik olyan férfi aki képes...

Létezik olyan férfi aki képes a munkamegosztásra?

Figyelt kérdés

csajok, a ti párotokkal/férjetekkel mi a helyzet?

állandóan mondani kell neki vagy magától segít? vagy ti csináltok mindent?

2012. júl. 16. 18:12
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Az én férjem is ilyen. Sőt. Mindketten dolgozunk, és van egy 4 éves lányunk. Most oviszünet van. Én dolgozom, ő otthon van a lányunkkal.

De pl. ha három műszakdban dolgozik, akkor is megcsinál mindent, amit kell, amíg én dolgozom, meg egyébként is segít, és én is neki. Hétközben aki otthon van, az csinálja amit éppen kell. Egyedül a főzés az, amit nem nagyon tud, de ilyen félkész dolgokat megcsinál magának.

És nincs konkrét munkamegosztás, hogy most akkor teneked ez a feladatod, nekem ez. Hanem ahogy jön.

2012. júl. 17. 09:24
 22/25 anonim ***** válasza:
az én párom is segít, ha én mosogatok, ő főz, vagy tereget, porszívózik, ha én takarítok, ő főz. satöbbi.
2012. júl. 17. 12:02
 23/25 anonim ***** válasza:
alapból é végzek házimunkát,de ha bármi miatt nem tudopk-elfáradok,dolgom van/terhes vagyok/ akkor ő is bármit megcsinál,lazán kezeli. ha nem tudok főzni,hozat. ami az ő reszortja: fürdőtakarítás,szemétkivitel,mosogatógép-bepakolás,porszívózás. elmondása szerint szívesen csinálja,és örül ha látja h tudok pihenni. 3 gyerekünk van
2012. júl. 17. 13:17
 24/25 anonim ***** válasza:

Azért nem minden pasi segít :D

az én exem elvárta hogy csinálj meg mindent ő meg hazajött leült a kupi tetejére és számítógépezett

ja és mindig ő ért haza előbb

szakítottunk is mert nem bírtam tovább....

2012. júl. 17. 15:55
 25/25 anonim ***** válasza:
nem szeretem a "segít" szót, az van benne, hogy ez alapból a te dolgod, a pasid meg jófej, mert "segít" benne. nem segít, hanem a ráeső részt végzi el.
2012. júl. 18. 18:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!