Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Létezik olyan férfi aki képes...

Létezik olyan férfi aki képes a munkamegosztásra?

Figyelt kérdés

csajok, a ti párotokkal/férjetekkel mi a helyzet?

állandóan mondani kell neki vagy magától segít? vagy ti csináltok mindent?

2012. júl. 16. 18:12
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:

43F

te tuti férfi vagy?:))

2012. júl. 16. 18:37
 12/25 anonim ***** válasza:
100%

Mindent közösen csinálunk. Illetve nincs olyan munka, amit csak az egyikünk csinál, hanem mindent felváltva végzünk, mikor kinek van hozzá kedve.

Egyedül a főzés olyan, hogy abba ritkán száll be, mert Ő csak chilis babot tud lényegében egyedül főzni, de a munkafolyamatokba bármikor szívesen besegít, sokszor anélkül, hogy kérném.

Szerintem normális kapcsolatokban ez alap, egyik fél sem rabszolga jobb esetben...

2012. júl. 16. 18:40
 13/25 anonim ***** válasza:
53%

Én 35 f. vagyok. mindig besegítettem amit tudtam eddig.Mosás

takarítás,stb. Főzni nem tudok,de nem is akarok,mert akkor minden rám hárulna :)

2012. júl. 16. 19:25
 14/25 anonim ***** válasza:
87%
Igen, létezik! Az én férjem ha gondol egyet, bedob egy mosásnyi ruhát a gépbe és elindítja. Vagy hétvégén ha takarítunk, akkor ő porszívóz. Olyan is volt már, hogy én a szüleimnél voltam, ő pedig otthon volt és mire hazajöttem, fertőtlenítő illatú volt a lakás. Úgy gondolta, hogy kedve támadt felmosni és szépen meg is csinálta. Soha nem kellett noszogatni ezért, nem kértem soha, hogy csinálja meg helyettem, eszébe jutott magától is. Persze az esetek többségében én csinálom hétközben, mert ő sokáig dolgozik, de hétvégén magától nagyon szívesen segít nekem benne. Szerintem nevelés kérdés, otthon is azt látta, hogy az apukája önként besegít és ezt tanulta.
2012. júl. 16. 19:29
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
Mindenen segít szó nélkül....
2012. júl. 16. 19:35
 16/25 anonim ***** válasza:
38%
Szerintem ott nincs munkamegosztás ahol a nő eleve beleültette a készbe a pasit,, a jót meg könnyű megszokni címmel minek nyúlna bármihez is férfi, ha nélküle is minden megvan. Nem tudom sajnálni az ilyen nőket. Nálunk is munkamegosztás van, pedig én nem dolgozom, de a párom így is tisztában van vele, hogy közös ház közös a takarítása. Direkt figyelek rá, hogy sose vigyem túlzásba a részemet, mert akkor felborul az egyensúly:-)
2012. júl. 16. 19:36
 17/25 anonim ***** válasza:
100%

Igen, létezik. Ilyen ember pl. a férjem.

Magától segít, mert természetes számára, hogy a felesége vagyok, nem a rabszolgája. Számomra is természets, hogy segít, mert a társam, nem a feljebbvalóm.

Ő imád mosogatni, szeret porszívózni; én nagyon szeretek vasalni és mosni. Ezekek külön csináluk, ki-ki a magáét. A bevásárlást, vagy bármi melót, ami jön, közösen. ha valamelyikünk beteg, vagy túlterhelt, akkor a másik időlegesen többet vállal - és fordítva. Soha nem kellett neki mondnai semmit, hogy megtegye, okos ember, érzékeny, belátja. Minden tekintetben a társam.

2012. júl. 16. 20:41
 18/25 anonim ***** válasza:
0%
Nem jellemző... Én sulizok, ő dolgozik, és mikor hazaér, csak ledől a tévé elé, vagy a számítógéphez. Eszébe sem jut. Bár ő a ,,családfenntartó", heti 1 mosogatás, mondjuk hétvégén jól esne, mert néha baromira bele tudok fásulni... :( Örök körforgás... Suli, haza, mosogatás, főzés, takarítás...
2012. júl. 16. 21:54
 19/25 anonim ***** válasza:

Most már egyedül élek, de a házasságom alatt gyakorlatilag minden házimunkát én végeztem. Ez persze most is így van, csak nem érzem magam szolgának tőle. Soha még egyszer olyan kapcsolat, ahol nem osztódik a meló.

40/F

2012. júl. 16. 23:01
 20/25 anonim ***** válasza:

Az én páromat se kell noszogatni.

Kérés nélkül csinál mindent.Szerintem nincs olyan házimunka amit ne csinált volna még,porszivózni,ablakkot mosni,függönyt fel-leszedni csak ő szokott.Mosást is szépen különválogatva beinditja,kitereget.

És mint az egyik válaszol már irta,az én párom is képes rá,hogy mig nem vagyok otthon(múlt szombaton elmentem bevásárolni),szépen kitakaritott,mosást elinditott,elmosogatott,odatette az ebédet,rakott egy kis rendet.Mindezt ugy hogy alig 3 órát voltam távol,és nem is mondtam hogy bármit csináljon.

Van ilyen férfi,csak ritka.Nem is eresztem:)

2012. júl. 17. 09:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!