Hogyan győzzem meg anyósomat, hogy átalakíthassuk a házát?
3 éve élek itt a férjemmel, vagy 1 gyerekünk. Szeretnénk átalakítani, felújítani a lakást, de anyós nem engedi.
Hogyan vegyük rá?
Anyukámék messze laknak, nem tudnánk odaköltözni a munka miatt.
Emellett férjemnek nincs testvére, így amit ebbe a házba teszünk az a miénk marad.
De arra még mindig nem válaszoltál, hogy miért nem költöztök külön?
Azonkívül, hogy "miért kéne elköltöznünk".
Miért?
1. Neked semmi beleszólásod, de SEMMI, jogod sincs a házban semmi, csak azért, mert ügyesen beletetted a seggecskédet a készbe... ráadásul még anyósoddal csináltattok mindent... ez mindennek a teteje... elkényeztetett számító buta liba vagy... én a helyedben meg sem mernék szólalni azután, hogy beköltöztem egy házba, amiért semmit nem tettem, és még a házimunkát sem én csinálom... gondolom, nem 12-14 óróázol, hogy olyan luxus lenne, hogy "nem olyan nagy szám"...
2. Nem, nem biztos, hogy neki jó lenne... tudod, nem mki van hasraesve a hú, de modern dolgoktól. Neki így tetszik, íg rendezte be, hozzá kötődnek az emlékei... majd ha a te összes emléked ki lesz hajigálva, mert már nem elég trendi, akkor mondogasd, hogy hát igen, a modern az mindenkinek jobb
3. Nem bizonyítható, hogy a gyereknek jobb lenne, a férjedé csak a fele ház, anyósé a második fél, ha fejreállsz, sem csinálhatjátok meg a beleegyezése nélkül... de menj csak el a bíróságra vagy ügyvldhez, és fröcsögj ott egy jót arról, hogy jogi lépés kell, mert a gyereknek és gondolom, elsősorban neked jó lesz... legalább szerzel nekik egy jó napot, mert ott fogják előtted elröhögni magukat, hogy hogy lehet vki ennyire segghülye, hogy komolyan gondolja, hogy ilyen miatt igénybe lehet venni jogi segítséget...
Nem az a gond,hogy fel akarod újítani a házat,hanem az,hogy az anyósodat levegőnek nézed,mintha megtűrt személy lenne,pedig nem az.Tulajdonos,aki cselédként dolgozik rátok és még abba sincs beleszólása,hogy amiben él az hogy nézzen ki.Ti fizetitek,de neki is ott kell élnie,ő sem érezheti rosszul magát egy olyan házban,amiben minden a ti ízléseteknek megfelelően lett megcsinálva.Kompromisszumra még csak hajlandó sem vagy,ez szimpla diktatórium.Neki hallgass a neve,miért is?
A helyében kiraknálak benneteket.(Ő a haszonélvező,megteheti.)Egy olyan embert nem kerülgetnék,aki sz.arba sem vesz és a semmire veri a mellét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!