Szerintetek amíg világ a világ addig alapvető dolog lesz, hogy a házimunka a nő dolga?
Amig tobben vannak olyan nok, akik szerint egy ferfi dolga otthon max. a funyiras, kocsimosas es a javitasok, addig sajnos ez lesz az elfogadott.
Csak azt nem fogjak fel, hogy ezek a dolgok max. havi 2 alkalmat jelentenek es raadasul nincs is mindenkinek kertje vagy autoja. Tehat egy lakasban elo, kocsi nelkuli, de asszonnyal rendelkezo. ferfinak arany elete van, mert csak dolgoznia kell es kb. felevente kicserelnie egy izzot vagy felszogelni egy kepet...
Mig a szo szoros ertelmeben vett hazimunka mindennapos feladat es ritka az olyan, amikor semmit sem kell csinalni, gyerek mellett meg egyenesen lehetetlen.
Es ha en is ledolgoztam a 8 oramat es vittem-hoztam a gyerekeket az oviba, utana edzesre es kozben meg be is vasaroltam, akkor ugyan ne legyen mar az a normalis, hogy hazaerve nekem kell mindent megcsinalni, mert en vagyok a no!
Viszont sajnos a legtobb pasi agyaban meg mindig ez a csokeveny van es ha szolok, hogy ez nem oke, akkor persze en vagyok a hazisarkany...
Mindez pedig annak koszonheto, hogy meg mondig vannak olyan nok, akik munka mellett is egyedul csinalnak mindent otthon, nalunk sajnos pont anyosom ilyen. Ugyhogy en hiaba koptatom a szam, mert ha szolok megcsinalja ugyan, de magatol nem jut eszebe.
Ja es ugyanannyit keresek, mint o :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!