Szerintetek amíg világ a világ addig alapvető dolog lesz, hogy a házimunka a nő dolga?
Szerintem a kérdezőnek saját magával vannak feldolgozatlan pszichoszomatikus problémái, ezért kérdez ilyeneket.
Legyen a férfiaké a házimunka. De akkor tartsa el a nő a férjét és a gyermekeket.
#31 - forrás? Mert az idős állatok se híresek a szaporodóképességükről.
Klimax meg baromira nem volt régebben, mert az átlagéletkor nem érte el azt az életkort, hogy egyáltalán bekövetkezzen. Amikor a 40-50 éves ember már vénnek számított és örült, ha még életben volt, a klimax nem igazán jelentkezett.
A mostani hosszabb élettartam eléggé újkeletű dolog.
60%
ne mond,hogy csak a férfi tartja el a nőt és gyerekeket, oké?mert ez rettentő hülye kijelentés. ha csak a férfi keresne akkor rengeteg család halna éhen. nem hiszem,hogy a férfiak 90%-a keres havi 200nál többet amiből már meg tudnak élni a nő fizetése nélkül is. nem tudom honnan hozol ilyen hülye példákat.
ha meg csak a férj dolgozik, akkor oké,minden más a nő dolga, de ahol a nő is ott nem.
látom 60% hogy te egy hímsoviniszta kis idióta vagy, nem is fűznék hozzád semmit ezek után:)
a többieknek köszi a választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!