Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek amíg világ a...

Szerintetek amíg világ a világ addig alapvető dolog lesz, hogy a házimunka a nő dolga?

Figyelt kérdés
2012. júl. 16. 16:44
1 2 3 4 5 6 7
 41/62 anonim ***** válasza:
83%

Ezt írta privibe a kérdező nekem:

"látás, hallás, gondolkodás,megfigyelőképesség, életadás, két agyfélteke használata egyszerre, míg ti kb csak dugni tudtok. :) még arra sem vagytok jók."

Mondom én, nem boldog, saját magával vannak problémái, és a férje dugási képességeivel, ezért ennyire feszült :)))

Válj el, használj vibrátort, ne moss, ne főzz, ne takaríts, és a szemétdombon végzed :))) Ott boldog lehetsz, ott nincs házimunka :)))

Ja... ne küldj több privát üzenetet, olvasás nélkül törlöm!

2012. júl. 16. 17:29
 42/62 anonim ***** válasza:
63%

"Férfiak: nagyobb fizikai erő, logikusabb és kreatívabb gondolkodás (lehet mondani hogy nem igaz, de igaz), határozottság, sokkal jobb térlátás, jobb döntéshozó képesség, jobb vezetői képességek, stb. "

A fizikai erő rendben, bár nem minden esetben :)

A többi meg főleg nem feltétlenül igaz.

Sokkal jobb térlátás: hát nem egy pasit ismerek, akiknél azon is csodálkozom, hogy egyáltalán hazatalálnak, pedig diplomás emberek :)

A többi meg hülyeség.

Én tuti soha senkire nem mosok, főzök, takarítok, amíg ő minden este TV-t néz, haverokkal mászkál, akármit csinál :) Normális kapcsolatban ez fel sem merül.

2012. júl. 16. 17:29
 43/62 anonim ***** válasza:
66%

"látás, hallás, gondolkodás,megfigyelőképesség, életadás,"

:) Hát ezen jót nevettem, mit takar az hogy életadás? A férfi nem is kell hozzá mi?:)

Ez már tényleg beteges.

2012. júl. 16. 17:31
 44/62 A kérdező kommentje:
nem én írtam az üzenetet, szerintem nem is írt neked senki, csak feltűnési gondjaid vannak. de oké.ha így jobban érzed magadat:)
2012. júl. 16. 17:32
 45/62 anonim ***** válasza:
76%

Megint belefutottunk egy trollba :D

Vadászatra fel!

2012. júl. 16. 17:34
 46/62 anonim ***** válasza:
100%

Azért a változásokat ez meghozza szép lassan:

Már az általános iskolai végzettségben is jobban állnak a nők, az érettségizettek és felsőfokú végzettségűek körében pedig korosztályról korosztályra növekszik a nők száma. Míg a 80 év fölötti korosztályban közel háromszoros a felsőfokú végzettségű férfiak aránya, addig a 20-24 évesek körében már nagyobb a nők száma. A jelenség azonban nem új, a statisztika szerint fokozatos előretörésről van szó. A 40-44 év közötti korosztálynál történt meg a váltás, amikor 5,5 ezerrel haladják meg először a nők a felsőfokú végzettségű férfiak számát. Azóta folyamatos ez a tendencia, a frissen végzettek esetében 15 ezerrel több a nő. Elmozdulás tapasztalható a vezető beosztások arányaiban is. Legjelentősebb változás a 40-49 évesek korcsoportjában történt, ahol a vezető beosztású nők száma már 18 százalékkal meghaladja a férfiakét. Egyértelműen látszik, hogy a két adat összefügg egymással - a diplomás nők számának növekedésével egyenes arányban növekszik a vezető beosztású nők száma is.

47/62 anonim ***** válasza:
A kérdező beszél hímsovinizmusról, miközben azt próbálja bizonygatni (privát üzenetben), hogy a nők mindenben jobbak...hmm érdekes.
 48/62 anonim ***** válasza:
100%
Igen nekünk semmit nem mond hogy IMF mert mi a Holdon élünk. Jézusom mekkora szerencsétlenség vagy....
2012. júl. 16. 17:40
 49/62 anonim ***** válasza:
2012. júl. 16. 17:44
 50/62 anonim ***** válasza:
63%

Kérdező!

Innen nézve két lehetőséged van:

1. Végezni a házimunkát a férfi mellett.

2. Keresni egy papucsot.

2012. júl. 16. 17:47
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!