Szerintetek amíg világ a világ addig alapvető dolog lesz, hogy a házimunka a nő dolga?
Ezt írta privibe a kérdező nekem:
"látás, hallás, gondolkodás,megfigyelőképesség, életadás, két agyfélteke használata egyszerre, míg ti kb csak dugni tudtok. :) még arra sem vagytok jók."
Mondom én, nem boldog, saját magával vannak problémái, és a férje dugási képességeivel, ezért ennyire feszült :)))
Válj el, használj vibrátort, ne moss, ne főzz, ne takaríts, és a szemétdombon végzed :))) Ott boldog lehetsz, ott nincs házimunka :)))
Ja... ne küldj több privát üzenetet, olvasás nélkül törlöm!
"Férfiak: nagyobb fizikai erő, logikusabb és kreatívabb gondolkodás (lehet mondani hogy nem igaz, de igaz), határozottság, sokkal jobb térlátás, jobb döntéshozó képesség, jobb vezetői képességek, stb. "
A fizikai erő rendben, bár nem minden esetben :)
A többi meg főleg nem feltétlenül igaz.
Sokkal jobb térlátás: hát nem egy pasit ismerek, akiknél azon is csodálkozom, hogy egyáltalán hazatalálnak, pedig diplomás emberek :)
A többi meg hülyeség.
Én tuti soha senkire nem mosok, főzök, takarítok, amíg ő minden este TV-t néz, haverokkal mászkál, akármit csinál :) Normális kapcsolatban ez fel sem merül.
"látás, hallás, gondolkodás,megfigyelőképesség, életadás,"
:) Hát ezen jót nevettem, mit takar az hogy életadás? A férfi nem is kell hozzá mi?:)
Ez már tényleg beteges.
Megint belefutottunk egy trollba :D
Vadászatra fel!
Azért a változásokat ez meghozza szép lassan:
Már az általános iskolai végzettségben is jobban állnak a nők, az érettségizettek és felsőfokú végzettségűek körében pedig korosztályról korosztályra növekszik a nők száma. Míg a 80 év fölötti korosztályban közel háromszoros a felsőfokú végzettségű férfiak aránya, addig a 20-24 évesek körében már nagyobb a nők száma. A jelenség azonban nem új, a statisztika szerint fokozatos előretörésről van szó. A 40-44 év közötti korosztálynál történt meg a váltás, amikor 5,5 ezerrel haladják meg először a nők a felsőfokú végzettségű férfiak számát. Azóta folyamatos ez a tendencia, a frissen végzettek esetében 15 ezerrel több a nő. Elmozdulás tapasztalható a vezető beosztások arányaiban is. Legjelentősebb változás a 40-49 évesek korcsoportjában történt, ahol a vezető beosztású nők száma már 18 százalékkal meghaladja a férfiakét. Egyértelműen látszik, hogy a két adat összefügg egymással - a diplomás nők számának növekedésével egyenes arányban növekszik a vezető beosztású nők száma is.
Kérdező!
Innen nézve két lehetőséged van:
1. Végezni a házimunkát a férfi mellett.
2. Keresni egy papucsot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!