Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményed az ilyen...

Mi a véleményed az ilyen hangosan szexelő szülőkről?

Figyelt kérdés
Úgy szexelnek, hogy a másik szobában a gyerekek mindent hallanak. Miért nem lehet halkan csinálni?
2012. júl. 16. 14:31
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
60%
Nézd előző, nyilván nem kell minden éjszakát végigordibálni, hogy a házban senki más nem tudjon aludni... az ugye egy másik fajta véglet, szélsőség. Viszont a szexből tabutémát csinálni, az meg szerintem meglehetősen ókonzervatív világszemléletre vall. És meggyőződésem, hogy zavarni is azt a gyereket zavarja, aki előtte tele lett oltva azzal, hogy a szex mennyire mocskos, meg illetlen, meg tabu dolog, akibe nem lettek ebben a témában előítéletek "imprintingelve", az úgy kezeli, mint az éjszaka többi természetes zaját, valaki horkolását, valaki WC-lehúzását, stb. Az ember számára egyáltalán nem ösztönös dolog a nemiség tabu-volta, egy 5 éves is képes tökéletesen a helyén kezelni, ha lát 2 kutyát az árokparton kiskutyát gyártani, mert azzal kapcsolatban nem ojtogatták... a bizonyos szellemiségű nevelés az, ami azt alakítja ki, hogy a nemiséggel, nemi szervekkel kapcsolatos dolgok illetlenek, gusztustalanok, tabu-témák...
2012. júl. 17. 00:53
 22/25 anonim ***** válasza:

#20as vagyok. Engem például nem különösebben hatott meg a dolog, mármint, szex, szex, hiába a szüleim, nem kétszer csinálták összesen, attól még, hogy 2 gyerekük van.

De a húgommal beszéltünk erről nemrég, és ő azt mondta nekem, hogy mindig elsírta magát, mikor hallotta őket (egyébként nem fordult elő sokszor). Fogalma sincs miért, csak sírt. Pedig ő is ugyanúgy lett nevelve, mint én.

2012. júl. 17. 01:16
 23/25 anonim ***** válasza:

Kár, hogy nem mentetek utána, érdekes lett volna kideríteni... mert hát érdekesen működnek az említett imprinting-dolgok, én olyan gyereket ismertem, akinek 3-4 éves koráig semmi gondja nem volt a kertben repkedő méhekkel, aztán eltöltött pár napot a nagymamival, és onnantól kezdve rettegett tőlük... szóval egy gyerekre nem csak a szülők hatnak, hiába kaptatok tök azonos nevelést a szüleitektől, őt valahol (óvoda, nagyszülők, mittudomén) érhette valami olyan hatás, ami téged nem.

Példát mondjak, volt itt pár hete egy kérdés, ahol a gyerek attól akadt ki, hogy az óvónéni bírta azt mondani neki, hogy mivel a szülei nem házasok, ők a pokolra fognak kerülni...

2012. júl. 17. 01:29
 24/25 anonim ***** válasza:

hát ez megint érdekes, mert ha tényleg üvölt anyu, az már gáz, de ha kiszűrődnek zajok, az nem gond, bárkivel előfordulhat.

Én erről azt gondolom, hogy az ember tényleg nem ösztönlény, tehát ha valaki van a lakásban, főleg, ha gyerek, igenis egy kicsit kontroláljuk magunkat, hiába imádok én is a férjemmel lenni, a szükségesnél nem vagyunk hangosabbak. Jó a sex, de miért kell ezért üvölteni? viszont azt sem tartom normálisnak, hogy felnőtt ember ettől undorodjon, vagy akár a gyerek sokkot kapjon. Természetes dolog.

2012. júl. 17. 12:45
 25/25 anonim ***** válasza:
92%

Én egyetértek a Kérdezővel, noha nem tartom magam prűd embernek. De másokat nem kellene feltétlenül a hörgésekkel, nyihogásokkal, zihálásokkal zavarba hozni. :)

Amikor a Pároméknál vagyunk és szexelünk, mindketten feltesszük a hangtompítót, mert tisztában vagyunk azzal, hogy nem feltétlenül a mi nemi életünk zajaira kíváncsi a család többi tagja. :D

A hangos szexre pedig remek alkalom adódik, amikor pl. kempingezni megyünk, vagy a telken töltjük a hétvégét. :)

27/L

2012. júl. 17. 17:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!