Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményed az ilyen...

Mi a véleményed az ilyen hangosan szexelő szülőkről?

Figyelt kérdés
Úgy szexelnek, hogy a másik szobában a gyerekek mindent hallanak. Miért nem lehet halkan csinálni?
2012. júl. 16. 14:31
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:

nem vagyok már gyerek, de akkor is undorítónak találom ha valaki úgy vonyít mint egy disznó mert épp szexel

Az apukán kívül senki nem kíváncsi arra, hogy az anyuka éppen milyeneket nyög, elég gáz ha a két szülő nem tudja magát visszafogni egy kicsikét

2012. júl. 16. 15:15
 12/25 anonim ***** válasza:
96%
Kérdezővel értek egyet, ha valakiben nincs kontrol akár szex közben is akkor az egy ösztönállat nem ember.
2012. júl. 16. 15:17
 13/25 anonim ***** válasza:
37%
Nézd Kérdező, ha undorítónak találod az a te dolgod, akkor te nyilván így fogsz magadnak párt keresni...
2012. júl. 16. 15:37
 14/25 anonim ***** válasza:
89%
az, hogy nagyon gáz. én 11 éves lehettem, mikor meghallottam ahogy anyámék szexelnek. rendesen lesokkolt a dolog!! pedig csak 1x fordult elő, hogy hallottam....mégis évekig undor fogott el, hacsak rá gondoltam. 28/nő
2012. júl. 16. 16:50
 15/25 anonim ***** válasza:
83%
Én egyszer rajtakaptam őket,miközben egymáson feküdtek és csókolóztak,akkor 12 éves voltam.Eléggé undorodtam tőlük,azt hiszem,hánytam is.Rendesen működő családokban ez nem gáz,mert megbeszélhetik a szülők a gyerekekkel és akkor könnyebb lesz mindenkinek,de egy beteg családban az.
2012. júl. 16. 17:20
 16/25 anonim ***** válasza:
50%
Mármint ahol nem beszélnek egymással semmiről.15
2012. júl. 16. 17:20
 17/25 anonim ***** válasza:
50%
Én is hajlamos vagyok hangosan szexelni. Nő vagyok. A fiam meg röhög rajtam mikor kijövünk a párommal a szobából. Ez olyan cinkos dolog. Nem baj az ha tud róla hogy egy jó kapcsolatban a szex fontos, és nem hal bele senki ha néha hall ezt azt. Az élet fontos része, nem kell úgy csinálni mintha valami bűnt követnék el. Nem szégyen ha az ember a párjával szexel. A tévé tele van minden sz-arsággal, azon bezzeg nem akad fel a többség, de ha a gyerek hallja a természetes szex hangjait, akkor már mindjárt fújolnak. Nekem ez a véleményem. Legalább a fiam tudni fogja hogy nem gáz ha a leendő barátnője hangosan fogja élvezni a szexet.
2012. júl. 16. 20:16
 18/25 A kérdező kommentje:
utolsó nem csak egy kis épp alig hallható szexről beszélek, hanem olyanról amikor a nő úgy ordibál hogy a gyerek a másik szobában erre ébred éjszaka.
2012. júl. 16. 20:33
 19/25 anonim ***** válasza:
3%

Nézd Kérdező, amíg azt hittem rólad, hogy érdeklődő kamasz vagy, érteni véltem a kérdést, amióta viszont leírtad, hogy felnőtt, azon töprengek, hogy mi vesz rá egy felnőtt embert arra, hogy más párok, családok szexuális szokásaival foglalkozzon, azt elemezze...

Ezzel kapcsolatban meg az is eszembe jutott, hogy a családi kapcsolatok, válás témában Dunát lehetne rekeszteni az olyan témákkal, amelyek fiatal emberek szexuális elhidegülését, családok szétesését boncolgatják.

A kettő között lehet némi összefüggés, mert hát ha a szex arról szól, hogy valaki fél füllel a "jajj, csak fel ne ébredjenek a gyerekek"-et figyelve 10 perc alatt egészségügyi ürítést végez, azt igen hamar meg lehet unni, attól az embernek igen hamar elmegy a kedve, és keres olyan helyet és partnert, ahol a szex a szexről szól.

Ilyen alapon azt is mondhatjuk, hogy a téma rém időszerű, viszont a Te hozzáállásod szerintem teljesen hibás... ez, a szex egészségügyi ürítéssé degradálása szokott az elhidegüléshez és a váláshoz vezetni, az esetek nem kis százalékában...

Szóval a kérdésedre válaszolva:

"Miért nem lehet halkan csinálni?" - lehet, csak úgy egyáltalán MINEK???

2012. júl. 17. 00:22
 20/25 anonim ***** válasza:
100%

Én is hallottam már a szüleimet szexelni. A sors úgy hozta, hogy felcseperedtem, és nekem is lett barátom. Ne tudd meg milyen stressz, hogy vajon hallják-e, vagy sem.

Nem mondom, lehet halkan, romantikusan, szerelmesen is szeretkezni, de néha mindenkinek jó, ha kicsit durvulunk.

Persze ilyenkor is figyelve a hangerőre, de teljesen némán ezt lehetetlen kivitelezni.

2012. júl. 17. 00:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!