Vannak itt olyan családok, akik már évek óta nem voltak nyaralni?
24 leszek most nyáron, és még sosem voltam nyaralni. Fél napra sem.
Jövőre talán végre összejön.
igazi, 1 hetes nyaraláson 2008 óta nem voltam.
az utóbbi években leugrunk a Velencei tóra 1-1napokra, vagy tavaly pl voltunk egy hosszabb hétvégét a Horvát tengerparton.
barátnőméknek van családi nyaralójuk a Balatonon, oda mentünk az utóbbi években a barátokkal, szintén pár napokra.
rájöttem, h 1 hét még sok is lenne, szóval nem vagyok elégedetlen.
nálam sokkal nehezebb helyzetben lévő emberek tudnak menni hosszú hétvégekre olcsó vityillókba "nyaralni", úgy hogy spórolnak rá egész évben. nem lehetetlen, csak meg kell találni a lehetőségeket.
23 vagyok,se családdal se sehogy nem voltam még nyaralni...Párommal terveztük,hogy idén megyünk valahova,de kocsink nincs,így utazás is majd 30-40 lenne kettőnknek pl a Balatonra.
Már nagyon reménykedem,hogy egyszer én is mehetek egy buszos utazásra és láthatom a tengert,remélem jövőre összejön.Az sem zavar,ha 22 óra az út...
Én már 3 évesen olaszországban voltam, aztán elég sokat jártunk külföldre meg országban szerte,mivel apa üzletkötő. Külföldön utoljára 3-4 éve lehettünk, de idén megyek egy baráti társasággal. :) Balatonon vagy velentei tavon szoktunk pár napot tölteni
15L
Nekünk van rá pénzünk, de megromlott a családi viszony, és apa pofátlanul elment tesómmal 2en külföldre nyaralni, minket anyával meg se kérdezett.
Valószínűleg kapuzárási pánik, hogy megmutassa mekkora jó pasi és ragadnak rá a nők.
Szóval mi tudnánk, de ilyen családdal nincs kedvem :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!