Vannak itt olyan családok, akik már évek óta nem voltak nyaralni?
Nem reklámozni akarom, de mi itt voltunk szerintem olcsó és az Aranypart kocsival kb. 5 percre van. SZÉP kártyát is elfogadnak
Mi a "rendszerváltás előtt", tehát valamikor 1989 előtt minden évben voltunk nyaralni, többször is, 2-3 hétre legalább, tehát gyermekkoromban minden évben eljutottunk valahova, pedig egy szülő nevelt és ő sem volt gazdag.
Az általános sulim minden évben szervezett iskola kirándulásokat, nem is egyet, tehát volt, hogy két táborba is elmehettem így, egy nyár folyamán, plusz a"maszek" üdülés később.Vándortáborok voltak ezek, bejártuk a fél országot két hét alatt.
Külföldre is eljutottunk és nem okozott anyagi megterhelést.
De 89 óta csak egy napos kirándulásban volt részem, még az is sokba került, mert a közeli megyébe elutazni, körülnézni is elvitt 20000Ft -ot!Csak egy nap!
Katasztrófa!
A gyerekemmel még nem is volt alkalmam egy igazi, hosszú nyaralásra kettesben elmenni, mert megfizethetetlen, pedig lenne igényünk rá!
Hát, nem vigasztal, hogy még sokan vannak rajtam kívül hasonló helyzetben, elkeserítő dolog ez.
"Köszönöm" magyarország!
Hát mikor kisebb voltam,szülőkkel csak 1 naposakra jártunk,akkor még ennek is örültünk.Tesómék(2fiú)15 évvel idősebbek nálam,velük is volt,hogy elmentem,szivesen vittek.
Most már a párommal élek,de sajnos most meg nem jut nyaralásra,megint csak 1 napos fürdés. De mi ennek is örülünk.Idővel majd valamelyik tengerhez eljutunk.
En 25, férjem 32 éves. En még soha sem voltam nyaralni. Férjem gyerekként és családja minden éven voltak kulfoldre (jo pár országba). Miotta egyutt vagyunk lassan 7 éve nem voltunk sehova. Nekunk a nyaralás abbol állt, hogy egy éven 1x max. 2x elmentunk a strandra. A strand is 50 km-re van tolunk. Az idén ezt sem tehetjuk meg.
18 hos kislány anyukája
Gyerekként többször voltam táborokban, általában a Balatonnál, sulival egyszer Skóciába, egyszer Angliába. 1 igazi családos nyaralásom volt gyerekként.
Mióta önálló családom van (6 éve), 1 év kivételével, mikor építkeztünk, nem voltunk.
Volt olyan szép évünk, mikor egy évben 3x is el tudtunk menni nyaralni, igaz, "csak" belföldre.
Idén marad a "járda-szigetek". :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!