Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak egy ilyen...

Mit csináljak egy ilyen emberrel szerintetek?

Figyelt kérdés
Állandóan fenyegetőzik,hogy megver,állandóan sértő kifejezéseket tesz rám és a család többi tagjára,köztük az édesapámra,akinek a "cipőjét nem viselheti",lábnyomába sem ér.Édesapám 40 éven keresztül dolgozott mint építész mérnök,a szakma elismert egyénisége volt Békéscsabán.Sosem kerülte a munkát,nem azon gondolkozott hogy ez most nehéz e vagy nem,hanem mindenből próbálta a legjobbat kihozni és a legtöbb esetben ki is hozta az építkezéseknél,azért meg lehet nézni,hogy milyen építkezések tervezésében vett részt:Halászcsárda,gyulai kórház,csabai kórház,csabai strand újjáépítése stb. stb. akik csabaiak vagy gyulaiak azok ismerik ezeket az építkezéseket.És akkor ez a tróger azt mondja rá,hogy b...meg az anyád te lusta disznó.Amikor meghallottam majdnem elájultam.Ez az ember életében egy percet nem dolgozott,képesítése nincs,buta mint a föld,és lusta is nem kicsit,a családunkból mindenki dolgozik csak ez az egy ember nem,informatikusok,autó villamossági szerelők,mérnökök,orvosok vannak a családunkban.És ez a primitív ember le lusta disznózza az apámat,Én meg semmit nem csináltam neki,nem szóltam rá semmit és le hülye f...szoz csak úgy és azzal fenyeget,hogy megver,nagymamámra kiabál aki segítette pénzzel világ életében,nagymamám gyári munkás volt,kézilabdázott majd sztk ügyintéző lett és dolgozott írd és mond 45 évig.Mindig adott neki pénzt nem is keveset,sokszor nélkülözött miatta,most pedig öreg korára 85 éves néniről van szó ordít rá.Mamám sírt én meg kimentem és megfenyegettem,hogy ha még egyszer így beszélsz a nagymamámmal akkor Isten bizony kihívom rád a rendőrséget aztán beperellek.Azt mondta, a mamámnak a múltkor,hogy megüti,ha tényleg megteszi akkor az már büntetőjogi fogalom bezárhatják érte,de lehet a néni azt már nem élné túl,mert nagyon gyenge.Ez az ember még életében nem dolgozott,most 50 éves korára közmunkában szemetet szed,de legalább dolgozik valamit eddig még azt se.Egy ritka lusta,primitív ember,alkoholista is.De már félek tőle.Mit csináljak vele?Mit lehet kezdeni egy ilyen emberrel?

2012. júl. 16. 10:15
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nekem te is furcsának tűnsz. Mintha egy 13 éves gyerek írná, nem felnőtt, diplomás. Dől belőled a panasz. Légy férfi. A konfliktuskezelést is meg kell tanulni. Lehetőleg azért nem ököllel. Pl. megmondjátok neki, hogy ezt a viselkedést nem tűritek. Ha nem tetszik, kívül tágasabb.
2012. júl. 16. 11:12
 12/15 A kérdező kommentje:
Én megmondtam neki,hogy ha még egyszer fenyegeted szegény,idős nagymamámat akkor kihívom a zsarukat rád.
2012. júl. 16. 11:15
 13/15 anonim ***** válasza:
Hát,nekem a "nagybátyám" ilyen.Egy alkoholista f..z,aki a saját családját nem képes eltartani,mert a pia többet ér számára.Minap rúgta be az ajtómat és nekünk(én és az édesanyám,akinek én viselem gondját) akart jönni.Rendőrséget nem hívhatom,mivel az apja,aki ugye nekem a nagyapám,szintén nem normális,és még őt pártolja.(Nagyapám házában élünk,szerencsére tőlük teljesen külön.-Ezt csak azért írom,hogy valamennyire világos legyen.)Számomra maradt az éberség és az önvédelem.A legrosszabb,amit ilyen esetben tehetsz az a félelem.Ha megint hasonló szituáció adódna,hívd a rendőrséget.
2012. júl. 16. 11:23
 14/15 anonim ***** válasza:
El kell tőle szigetelődni kollektívan. Minke engeditek magatok közé ha ilyen tuskó? A természetes szelekció majd végez vele mert aki hülye az h@ljon is ki....
2012. júl. 16. 11:36
 15/15 A kérdező kommentje:
Mert nagymamámnak két generációs háza van és a fele az övé meg a keresztanyámé aki egyébként egy nagyon kedves,inteligens nő,ő is utálja egyébként.Most egy nő tarta el,és annak a lakásában él,ehhez képest úgy beszél vele mint egy állattal,állandóan panaszkodik rá nagymamámnak.Érdekes,hogy valaki eltart minket és kiabálunk rá össze-vissza,nekem ez nagyon furcsa.
2012. júl. 16. 11:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!