Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak ezzel az emberrel?

Mit csináljak ezzel az emberrel?

Figyelt kérdés
Szerintetek az normális hogy a 23 éves nővérem, több éve állandóan itthon ül, nézi a disney csatornát, és állandóan facebookozik és koncertkere jár. Na most én 19 éves fiú vagyok, most érettségiztem le jelesre, azon kívűl dolgozok diákmunkán illetve majd a mecibe. A Nővérem arra se hajlandó hogy elmenjen magának munkát nézni, de az a bosszantó hogy a szüleink kaját adnak neki, ők tartják el, nem követelnek tőle semmit ő scak lógatja a lábár és egésznap a tévé meg a gép előtt és még főzni sem, mosogatni sem tud. Bolt azt pedig azt se tudja hogy mi az. Elvárja azt hogy legyen itthon kaja, de nem emgy le. A faterom aki védi őt mint egy kiskirálynőt megy le neki és szolgálja, engem pedig semmibe vesz. Nekem azt mondja hogy főzzél, tarts el a nővéredet stb. Persze én egy fityinget nem adok neki. Mit csináljak a hüly@e nővéremmel legszívesebben kiköltöztetném őt az utcára hogy megtanulja a leckét.
2012. júl. 10. 16:46
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
19%
Érthető a nővéred viselkedése. Ebben a szar világban kinek van kedve bármit is csinálni? Vagy dolgozhatsz éhbérért vagy ha jó fizud van, rabszolga leszel és nem lesz életed.
2012. júl. 10. 16:50
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Ez a szüleid hibája. Tul sok mindnent szeritnem nem tudsz tenni. ne is adj neki pénzt és kölötöz el minél elöbb, persze ettöl nem fog megoldódnia dolog de ha nem látod napi szinten akkor nem fog annyira idegesíteni talán...
2012. júl. 10. 16:51
 3/14 eNerdzsy ***** válasza:
75%

Jó úton haladsz. Légy minél önállóbb, költözz el otthonról pár év múlva, és akkor amikor ott maradnak maguknak, majd rájönnek, hogy talán másképp kellett volna a dolgokat intézni.

A lényeg, hogy ne foglalkozz túl sokat a nővéreddel mert valószínű, hogy sokkal hamarabb leszel önálló mint ő. ;-)

2012. júl. 10. 16:51
 4/14 anonim ***** válasza:
23%
Ha ennyire zavar a saját testvéred, akkor nem biztos, hogy ő a rossz ember, jeles érettségi ide, vagy oda...
2012. júl. 10. 16:52
 5/14 anonim ***** válasza:
77%
Apocalypto akkor most mindenki mondjon fel és üljön otthon???? Ez ám az egészséges életszemlélet......
2012. júl. 10. 16:53
 6/14 anonim ***** válasza:
71%

A nővéred normális. A szüleid nem. A nővéred csak kihasználja az alkalmat, tehát annyira bugyuta nem lehet :)

Nem foglalkozz velük, majd ha a nővéred harmadik pasiját is ők fogják eltartani, talán gondolkozóba esnek.

Te meg költözz el jó messzire, mert a végén még neked kell beleadni a közösbe hogy el tudják tartani a nővéredet.

2012. júl. 10. 16:57
 7/14 anonim ***** válasza:
34%
Ha neked csak ez az egy lehetőség következik a mondandómból...
2012. júl. 10. 16:58
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Hát a nővéred rendesen el lett kényeztetve, majd később annak is meglesz a hátultője, amit ő csinál...
2012. júl. 10. 16:58
 9/14 anonim ***** válasza:
47%
Nővérem 25 lesz és kb. ugyanez, amit leírtál. Tanul meg minden és normális, de *********** sokat lustálkodik itthon. Egyébként majd megszívja, mert aki korán elkezd dolgozni, az legalább tanul egy kis munkamorált, lesz tapasztalata, hogy milyen is dolgozni, neki meg nem.
2012. júl. 10. 17:24
 10/14 anonim ***** válasza:

Sem a szüleid, sem a nővéred nem normálisak. a szüleid azért nem, mert egy életképtelen barmot csinálnak a csajból, aki ha már nem fognak élni a szüleid, 5 perc alatt meg fog halni a tehetetlenségtől.

De ő is hülye, mert lehetne annyi esze, hogy ez egy darabig menni fog, de nem örökké.

Semmi esetre sem neked kell eltartani a nővéredet, nem is értem, hogy találhatnak ki ilyesmit.

Szerencsére Te -jó értelemben mondva- elfajzottál a családból, függetlenítsd magad, és csináld úgy a dolgaidat, ahogy eddig: jól tanultál, meló stb. Te teljesen normális vagy, maradj ilyen, és ne pénzeld a semmirekellő nővéredet!

2012. júl. 10. 17:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!