Mit gondolsz erről a videoról? Személy szerint 1998,2002,2006,2010 után lassan nem a Fideszre fogok szavazni. Ezzel az emberrel nem lehet vitába szállni, és a többi beszéde is mind és mind igaz.
"lassan nem a Fideszre fogok szavazni"
Az jó.Még egy nyitott szemű embert üdvözölhetünk a köreinkben.
Egyetértek a képviselővel, már láttam a felszólalást.
Közel sem értek egyet a Jobbikkal mindenben,viszont nem lehetne valamit tenni,hogy népszavazás legyen a cigánykérdésről?
Mivel a Fideszt nem érdekli.
Demokratikusan nem.
Maximum egy polgárháborúval döbbennének rá,de azt nem kívánom.
"lassan nem a Fideszre fogok szavazni"
Én komolyan nem értem eddig hogy volt erre képes bárki is..
Például arra,hogy a polgárőrséget semmilyen módon a közeljövőben ne lehessen beszüntetni.
Ahol pedig 30-50%ban vannak cigányok,oda tényleg kivezényelni őket.
Csak jobban tudják a magyar emberek,ha azt nyilatkozzák,hogy igen,jobb ha ott vannak a polgárőrök.
Elvileg ezért építették a Duna partra azt a szép nagy épületet,hogy ott kitalálják a megoldást,és nem ilyen oldalakon kellene neked és nekem vagy épp másoknak vitatkozni ezen.
A legrosszabb,hogy a Jobbik most szimpatikusnak tűnik,de a Fidesz is így indult,aztán megmutatta a foga fehérjét.Valahogy emiatt félek én rájuk szavazni.
Bár ez az Apáti István akárki akármit mondd,több ész van a kisujjában mint Orbánnak,vagy épp Vonának..
Rengeteget olvastam,és néztem videot róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!