Voltál szavazni? Megbántad, hogy elmentél/ nem mentél el?
Én most mentem volna először, de közbe jött valami ezért nem tudtam menni.
De amit meséltek az emberek, hogy mekkora kavarodás volt és még nálunk, a kisvárosban sem tudta senki, hogy hol kell szavazni, én azt gondolom jobb is, hogy nem mentem el!
Családom is több helyre ment, mindenhol közölték, hogy nem az az ő körzetük, pedig ez egy kisváros és a 2 utcára lévő szavazóhelyre mentek.
Természetesen senki nem tudott semmit az egészről, pedig mi kérdeztük előtte is, hogy hová kell majd mennünk.
Képzelem akkor, hogy azokon a helyeken, ahol még most is kint állnak az emberek az utcán, akkora sor van ott mi lehet.
TE ELMENTÉL IDÉN SZAVAZNI?
MEGBÁNTAD?
LEGKÖZELEBB FOGSZ MENNI?
Voltam és nem bántam meg.
Amúgy a kopogtató cédula mellett volt egy másik papír is amire rá volt írva, hogy hová kell menni, aki rossz helyre ment az magára vessen.
elsőszavazó voltam :D
azt bántam volna meg, ha nem megyek el
végre nekem is van beleszólásom az országom életébe
levélben mindenki megkapja már előre a saját körzetét, vagy érdeklődni kell és akkor nem lesz kavarodás
nekem személy szerint egy emberre nem kellett várnom, mert még idejében elmentem szavazni, délelőtt
Hát akkor valakit nagyon seggbe rúgnék, mert mi nem kaptunk ilyen levelet! Direkt én hozom be mindig a postát, szüleim is szoktak ilyenről szólni. Eszem megáll...
Érdeklődtünk is már több napja, de senki nem tudott biztosat.
Érdekesek a válaszok, én most mehettem volna másodszor, szavazni, de egyre jobban megy el tőle a kedvem. Érdekes, hogy ti ilyen pozitívak vagytok és lelkesek. Meglepő számomra.
Nem voltam, nem érdekel.
Párom elkísértem, 1 perc alatt végzett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!