Mit csináljak ezzel az emberrel?
1-nek, igy igaz ahogy leirtad. de ez a mai vilag nemcsak Mo hanem kulfold is. Csakhogy az sem megoldas h otthon ucsurgunk a segelyen (marha van) es elunk a letminimumon vagy eltartatjuk magunkat mig tudjuk.
kerdezo: 19 eves vagy igyekez minel elobb sajat labra allni, es majd egyszer a szuleid maguktol is rajonnek. Meghat igy a novered nem fog kelleni egy normalis pasinak.
Basszus, mintha a Páromat olvasnám...
Tudniillik náluk az a nagy büdös helyzet, hogy a nővérke 30 éves elmúlt, lusta dolgozni, de persze a szép ruhákat és a műkörmöket meg a szolizást nem veti meg...hisztizik, ha nincs otthon olyan kaja, amit ő szeret, egyfolytában Párom gépe előtt ül, még akkor is, amikor mi kettesben akarunk lenni (Páromé a gép, és az ő szobájában van). Párom, aki velem egyidős (26), szétdolgozza a belét a munkahelyén és otthon is, mivel apuka nagybeteg, nagymama szintén, Párom anyukája őket ápolja, így minden férfi meló Páromra marad (meg ha hétvégeken ott vagyok, én is segítek).
Szóval meg tudlak érteni Kérdező! :(
Mekkora egy gyökér, lusta, naplopó senkiházi p*csa a nővéred!!! A helyedben keményebbre venném a figurát, hogy lássa, nem tud bedarálni!!! Kerek perec mondd meg neki, hogy takarodjon dolgozni, és ha rohan apucihoz sírni, apucinak is mondd meg amit gondolsz!!!! És ne érdekeljen, hogy utána Te leszel elmondva mindenféle görénynek, ne hagyd Magad érzelmileg zsarolni!!!! Nem vagy köteles eltartani a nővéredet!!!! Húzzon a f*szba 23 évesen dolgozni!!!! Én 18 éves korom óta dolgozom!!! Sőt, középsulisként nyaranta diákmunkát vállaltam, hogy legalább a tankönyveimet ne a szüleimnek kelljen fizetnie!
Remélem, sikerrel jársz, őszintén drukkolok Neked!!!
Ha gondolod, írj privát üzit, ha tudok, segítek!!!
26/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!