Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak ezzel az emberrel?

Mit csináljak ezzel az emberrel?

Figyelt kérdés
Szerintetek az normális hogy a 23 éves nővérem, több éve állandóan itthon ül, nézi a disney csatornát, és állandóan facebookozik és koncertkere jár. Na most én 19 éves fiú vagyok, most érettségiztem le jelesre, azon kívűl dolgozok diákmunkán illetve majd a mecibe. A Nővérem arra se hajlandó hogy elmenjen magának munkát nézni, de az a bosszantó hogy a szüleink kaját adnak neki, ők tartják el, nem követelnek tőle semmit ő scak lógatja a lábár és egésznap a tévé meg a gép előtt és még főzni sem, mosogatni sem tud. Bolt azt pedig azt se tudja hogy mi az. Elvárja azt hogy legyen itthon kaja, de nem emgy le. A faterom aki védi őt mint egy kiskirálynőt megy le neki és szolgálja, engem pedig semmibe vesz. Nekem azt mondja hogy főzzél, tarts el a nővéredet stb. Persze én egy fityinget nem adok neki. Mit csináljak a hüly@e nővéremmel legszívesebben kiköltöztetném őt az utcára hogy megtanulja a leckét.
2012. júl. 10. 16:46
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
16:52 Egy időben én is elgondolkoztam azon, hogy akkor most én vagyok-e a szar ember meg az önző, hogy rossz szemmel nézem a testvérem viselkedését, de aztán rájöttem, hogy a nagy szart. Család ide vagy oda, ha valaki ilyen hülyén viselkedik, akkor egy idő után rossz szemmel nézel rá. Amikor már ezredjére ugyanazt látod.. bezzeg amikor hozok valamit a boltból, arra úgy repül rá mint egy kisangyal, akkor nem lusta..
2012. júl. 10. 17:39
 12/14 anonim ***** válasza:

1-nek, igy igaz ahogy leirtad. de ez a mai vilag nemcsak Mo hanem kulfold is. Csakhogy az sem megoldas h otthon ucsurgunk a segelyen (marha van) es elunk a letminimumon vagy eltartatjuk magunkat mig tudjuk.

kerdezo: 19 eves vagy igyekez minel elobb sajat labra allni, es majd egyszer a szuleid maguktol is rajonnek. Meghat igy a novered nem fog kelleni egy normalis pasinak.

2012. júl. 10. 17:41
 13/14 anonim ***** válasza:

Basszus, mintha a Páromat olvasnám...

Tudniillik náluk az a nagy büdös helyzet, hogy a nővérke 30 éves elmúlt, lusta dolgozni, de persze a szép ruhákat és a műkörmöket meg a szolizást nem veti meg...hisztizik, ha nincs otthon olyan kaja, amit ő szeret, egyfolytában Párom gépe előtt ül, még akkor is, amikor mi kettesben akarunk lenni (Páromé a gép, és az ő szobájában van). Párom, aki velem egyidős (26), szétdolgozza a belét a munkahelyén és otthon is, mivel apuka nagybeteg, nagymama szintén, Párom anyukája őket ápolja, így minden férfi meló Páromra marad (meg ha hétvégeken ott vagyok, én is segítek).

Szóval meg tudlak érteni Kérdező! :(

Mekkora egy gyökér, lusta, naplopó senkiházi p*csa a nővéred!!! A helyedben keményebbre venném a figurát, hogy lássa, nem tud bedarálni!!! Kerek perec mondd meg neki, hogy takarodjon dolgozni, és ha rohan apucihoz sírni, apucinak is mondd meg amit gondolsz!!!! És ne érdekeljen, hogy utána Te leszel elmondva mindenféle görénynek, ne hagyd Magad érzelmileg zsarolni!!!! Nem vagy köteles eltartani a nővéredet!!!! Húzzon a f*szba 23 évesen dolgozni!!!! Én 18 éves korom óta dolgozom!!! Sőt, középsulisként nyaranta diákmunkát vállaltam, hogy legalább a tankönyveimet ne a szüleimnek kelljen fizetnie!

Remélem, sikerrel jársz, őszintén drukkolok Neked!!!

Ha gondolod, írj privát üzit, ha tudok, segítek!!!

26/L

2012. júl. 10. 18:30
 14/14 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok, még annyi, hogy a szüleid is nagyban hibásak a nővéred hülye, elkényeztetett viselkedéséért. Nekik kellett volna megnevelni korábban...
2012. júl. 10. 18:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!