Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Honnan tudjam, hogy azért...

Honnan tudjam, hogy azért keres-e mert szeret, vagy csak megszokásból?

Figyelt kérdés

barátommal összekaptunk, és ír, hív stb. Oké...de honnan tudjam hogy 1év után ez már nem-e csak megszokás tőle... vagy hogy tényleg szeret-e és valóban hiányzom-e neki?

Vannak erre jelek?

2012. júl. 13. 17:20
 1/4 anonim ***** válasza:

Hat, ezt neked kell tudnod, hogy mikor hazudik. Vannak jelek, amik elaruljak az embert, hogy nem oszinten mondja, hogy "szeretlek". Ezeket a jeleket neked kell felismerned.

Meg 8 ev utan is mondhatja oszinten, hogy szeret (8 eve vagyok egyutt parommal es meg mindig oszinten mondjuk/erezzuk, hogy szeretjuk egymast)

En 1 ev alatt siman kitapasztaltam, hogy az en parom mikor fullent, de nem szokott igazabol, max jo szandekbol, de nem tud nekem hazudni:D Mondjuk en se neki.

Vannak altalanos jegyek: nem nez a szemedbe, gyorsan kimondja egyhanguan...meg ilyenek.

2012. júl. 13. 17:46
 2/4 A kérdező kommentje:

értem...

hát az elején volt 1-2 kisebb füllentése... szerinted minden kapcsolatban van ilyen? ezek beleférnek?

pl. azt állitotta h elküldött nekem 1 smst, de mégse...de utána bevallotta h azért füllentett mert tudta h rosszul esett vna nekem h nem küldött nekem smst :D meg ilyenek, de azóta semmi komoly :)

de amugy foglalkozik velem, sokat akar velem lenni, keres telon smsben, ölelget, szeretget, mindig kiván :) mondja h szép vagyok, szexi, meg ha kérem h jöjjön át átjön meg ilyesmi :) szal foglalkozik velem :)

2012. júl. 13. 18:01
 3/4 anonim ***** válasza:
A testbeszed sokkal tobbet elmond, mint a szavak.
2012. júl. 13. 18:09
 4/4 anonim ***** válasza:
ha nem szeretne, megszokásból sem keresne.
2012. júl. 13. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!