Hogyan tudjam életemet élhetőbbé tenni?
Görcs van benned, amiért évekig csak a ,,feleség és anya" státuszod használtad, és kicsit talán el is felejtetted, milyen nőnek lenni, milyen az, amikor nem kell az egész családról gondoskodnod.
Ha érzed ezt a görcsöt magadban, gondold végig: Mit csinálnék most otthon ehelyett a klassz program helyett? Mosogatnék? Tévéznék? Ugyan, eleget voltál otthon, és munka után, vagy hétvégente Neked is jár a kikapcsolódás! :) Ne vond meg magadtól, mert így szürkék maradnak a napjaid, nem lelsz barátokra, hiszen Neked is ki kell lépned az otthonod ,,biztonságos" falai közül, ki kell lépned a komfortzónádból,hogy új emberekkel ismerkedhess meg. Légy nyitott, hiszen a férjed is biztat, szeretné, ha jól éreznéd magad a bőrödben! Hajrá, menni fog! :)
Szervusz! Én jóval fiatalabb nő vagyok ,de ha gondolod írj privátban ,szívesen barátkozom Veled,én Bp-i vagyok.
Szerintem amúgy különböző életszakaszban sokan vannak így, hogy nem tudják hogyan nyissanak teljesen új fejezetet..-átérzem mert én is ebben vagyok. Az szerintem nagyon jó ha eljársz akár egy moziba koncertre, kirándulni..
Mást sajnos én sem tudok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!