Anyám miért szól bele a dolgaimba? Miért az én életemet akarja élni?
Ó hát én ugyanebben a cipőben járok, 33 évesen. Mondjuk leginkább nem az álláskeresési technikámba szól bele, de minden másba igen, sokat kritizál, hisz ő a megtestesült tökéletesség. Sajnos még nem tudtam elköltözni, melyben szintén nagy szerepe van anyámnak. Mindegy, én már nem őrlöm az idegeim miatta, szép lassan teszem a dolgom és próbálom kihozni a legjobbat, a maradék életemet nyugodttá tenni. Ilyen hátrányokkal nehéz, de éljen az optimizmus!
Egyébként úgy 20-22 éves koromig el is hittem neki, hogy ő tényleg tudja a tutit az élethez, és ha azt teszem amit ő is tenne vagy mond, akkor az biztos jó. Hát persze szenvedtem tőle. És látszik, hogy mégsem tud mindent... Folyamatosan hullott le a lepel ahogy kezdtem átlátni. Anyám csak azt akarja, hogy mellette maradjak. A nem létező családomat is úgy képzeli, hogy majd mellette él... Álmodjon csak...
Ha rám is figyelt volna, megkaphatta volna, így meg csak csöndben dolgozok a menekülés érdekében...
Hogy miért teszi? Szerintem nem nőtt még be a feje lágya 26 évesen, amikor megszült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!