Hogy kérdezzem meg köntörfalazva, hogy tudjam kint netezik e?
a párom kint dolgozik.
anno sok ezer vitát szültek az internetezései itthon, tekintve, hogy amiket megláttam arra épeszű magyarázata nincs.
jelenleg,mivel veszekedés van belőle, így a netezés szabályosan tabu téma lett nálunk.
viszont egy ismerősével dolgozott kint, aki barátja is egyben, rendes ember, neki van laptopja, itthon gépe.
az az ismerősmár itthon van, nem dolgozik kint.
a párom azt mondja nem netezik (isten háta mögötti helyen lakik és dolgozik)
viszont én belegondoltam, hogy az ismerőse simán kölcsönadhatná neki a laptopot.
tovább vezetve, a párom netezhet, esetleg velem nem akarja közölni, hogy ne legyek bizalmatlan.
tekintve, hogy volt már jópár dolog, amit nem mondott el.
tehát konkrétan/egyenesben nem tudok rákérdezni.
kérdező trükköket szeretnék hallani, nem kioktatást a kapcsolatom minőségéről.
> anno sok ezer vitát szültek az internetezései itthon,
> tekintve, hogy amiket megláttam arra épeszű magyarázata nincs.
Például?
Ha van torrent hozzáférése megnézed az oldalon mikor jelentkezett be utoljára.
Én sem értem mi baj a netezéssel, ha meg olyan szélsőséges amire épeszű magyarázat nincs (bár azt még mindig nem tudni mi az) akkor azt nem értem miért a párod még mindig.
Nem tudom vicc volt, vagy valami regényben olvastam:
"A tengerésznek minden kikötőben van egy menyasszonya. De felesége, valódi otthona, ahol az éves szabadságát eltölti, az csak egy."
8-as vagyok.
Szóval neked kell tudni, hogy hova sorolod magad és szükséges-e kutakodnod utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!