Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, hogy le tudjam...

Mit tegyek, hogy le tudjam küzdeni a "hisztit? "

Figyelt kérdés
Néha igazi hisztérika tudnék lenni, persze uralkodom magamon és nem kezdek el hisztizni (nem sírás, földhözverem magamat féle hiszti :) csak mérges megsértődős dühöngős). Általában a párommal vagyok ilyen, mással csak nagyon ritkán, és ez rettenetesen bánt, hiszen őt szeretem a legjobban. Próbálom elnyomni magamban, de ha ilyen a hangulatom, akkor legszívesebben az élő fába is belekötnék, és nagyon feszült és ingerült leszek. Máskor, ha valami kicsit bántóbb/tapintatlanabb/többféleképp értelmezhető dolgot mond a párom, akkor a legjobbat feltételezem, nem kezdek el hisztizni, nyafogni, semmi, de amikor ilyen kedvem van.. Mitől lehet ez szerintetek? És mit csináljak, hogy ne legyen?:( Tudom, hogy a párom még nem zavarja, próbálom nem kimutatni, de félek, hogy feltűnik neki és elege lesz.
2012. ápr. 27. 22:23
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

mintha én írtam volna szóról szóra. Az én barátom is rendkívül nyugodt megtanulta kezelni, tudja h ilyenkor nem kell engem komolyan venni de azt érzem h megérdemelné h ne legyek ilyen így nagyon igyekszem változtatni :D

Egyébként már fejlődtem, de még most is előfordul h visszazuhanok. Ehhez kell az, h tudjam engem elfogad ahogy vagyok és nem várja el h változzak. Aztán baromi nagy önuralom. Néha megfogadom magamnak h most egy hétig nem sértődök meg semmin. Olyankor menni szokott. Ha végtelenségig fogadnám meg, akkor nem tudnám betartani, kell vmi idő, akár egy este vagy ilyenek.

Szoktam magamban tudatosítani is a dolgokat, pl amikor itt hozászülásokat írok(mint most neked) h milyen mázlim van vele és olyankor egészen meghatódok h milyen csodálatos ember és amikor újra előjön a helyzet akkor nincs kedvem belékötni. pár napig :) Sajnos mindig vannak nehezebb időszakok de megfigyeltem magamon h amikor

-éhes vagyok

-fáradt vagyok

-menstruálok

akkor veszekedek, tehát ha tudom magamról h bármelyik helyzet fenn áll akkor igyekszem visszavenni. A lényeg h tudatosítsd magadban h "mire készülsz". h belé fogsz kötni. Hát ezer féle tippem lenne de írj privit ha érdekel h én még h oldom meg :)

20L

2012. ápr. 27. 22:33
 2/12 anonim ***** válasza:

"Mitől lehet ez szerintetek?"

Esetleg kielégítetlenség?

"És mit csináljak, hogy ne legyen?"

Szerinted?

2012. ápr. 27. 22:46
 3/12 A kérdező kommentje:

Első, köszönöm szépen :) Nekem is pont ezek a súlyosbító tényezők, mint neked! De nekem az is a bajom, hogy nem mindig kezdek el megsértődgetni meg hisztizni, de olyankor majd megpukkadok, hogy nem veszekedhetek. Rémes ez így, próbálok uralkodni magamon, nagyjából megy is, de belül szétpattannak az idegeim és konkrétan zavar nem kötözködni. Rémes embernek érzem magam, pedig nem vagyok rossz társaság szerintem, csak kicsit indulatos :)

Második, azzal tuti nincs probléma, de köszi a tippet! :D

2012. ápr. 27. 22:57
 4/12 anonim ***** válasza:
Elsővagyok. Mi rokonlelkek vagyunk! :) veszekedni KELL nekem is, mindegy kivel. Csak sajnos gyakran szegény van "kéznél" így belékötöbele
2012. ápr. 27. 23:01
 5/12 Snapette ***** válasza:
77%
Mondd el neki, hogy néha ilyennek érzed magad, és ne vegye szivére, mert nem azért kötekedsz, mert vele van valami bajod, hanem ilyenkor mindennel bajod van. Megérti, és segíthet ilyenkor elvezetni attól fügően, hogy mire van szükséged. Van, akinek jó, ha együtt dühöngenek vele, van, akinek az jó, ha hagyják kiereszteni a gőzt, és van, akinek jó, ha megnyugtatják, kinek hogy, de ha tényleg minden okés köztetek, akkor a legjobb elmondani egy nyugodt pillanatban, hogy miről is van szó, és ha lesz egy ilyen dühöngőd, akkor mondd utána, hogy 'bocsáss meg, megint kiborultam' még akkor is, ha nem is bántottad meg, de ebből tudni fogja, hogy tényleg nem vele van valami bajod, és értékelni fogja.
2012. ápr. 27. 23:02
 6/12 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy ő hozza ki belőled?
2012. ápr. 27. 23:03
 7/12 anonim ***** válasza:
Ez egy jó kérdés. Én pl. most itt akadtam ki és nem sikerült visszafogni magam. ;) De miután ezzel elüldöztem már valakit, akit nem kellett volna... Nagy levegő, pozitív hozzáállás, és relax...
2012. ápr. 28. 00:32
 8/12 anonim ***** válasza:
Te hány éves vagy, kérdező?
2012. ápr. 28. 07:44
 9/12 anonim ***** válasza:
Nem Rák jegyű vagy véletlenül?
2012. ápr. 28. 10:52
 10/12 anonim ***** válasza:

Inkább ikrek, az ikrek nők azok elviselhetetlen hisztisek.

36/F

2012. ápr. 28. 14:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!