Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, hogy le tudjam...

Mit tegyek, hogy le tudjam küzdeni a "hisztit? "

Figyelt kérdés
Néha igazi hisztérika tudnék lenni, persze uralkodom magamon és nem kezdek el hisztizni (nem sírás, földhözverem magamat féle hiszti :) csak mérges megsértődős dühöngős). Általában a párommal vagyok ilyen, mással csak nagyon ritkán, és ez rettenetesen bánt, hiszen őt szeretem a legjobban. Próbálom elnyomni magamban, de ha ilyen a hangulatom, akkor legszívesebben az élő fába is belekötnék, és nagyon feszült és ingerült leszek. Máskor, ha valami kicsit bántóbb/tapintatlanabb/többféleképp értelmezhető dolgot mond a párom, akkor a legjobbat feltételezem, nem kezdek el hisztizni, nyafogni, semmi, de amikor ilyen kedvem van.. Mitől lehet ez szerintetek? És mit csináljak, hogy ne legyen?:( Tudom, hogy a párom még nem zavarja, próbálom nem kimutatni, de félek, hogy feltűnik neki és elege lesz.
2012. ápr. 27. 22:23
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Utolsó, ikrek vagyok! :D

Nem hiszem egyébként, hogy ő hozná ki belőlem, igazából szerintem egyszerűen feszült leszek és veszekedni akarok, és keresem mibe tudnék belekötni. Olyan kijelentésein tudok kiakadni, amin máskor csak mosolyognék. Ma egy ilyenen elég csúnyán összevesztünk, aztán nem győztem elnézést kérni, rémesen érzem magam. Tudom, hogy nem használhatom a lábtörlőmnek, nem is akarnám, egyszerűen csak hisztis vagyok. Azt hiszem azt fogom csinálni, amit az első is, amikor belekötnék akkor tudatosítom magamban, hogy mennyire örülök, hogy van valaki, akire haragudhatok.

2012. ápr. 29. 09:07
 12/12 anonim ***** válasza:

Mérget mertem volna rá venni, hogy ikrek vagy.

36/F

2012. ápr. 29. 20:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!