Anyum nagyon ellenzi azt hogy en 13 eves letemre reggeltol estig csak gepezek. Hogyan tudjam meggyozni az ellenkezojerol?
Akik szerint anyumnak van igaza, azok kerem ne irjanak semmit valasznak valamint abszolut kivitelezhetetlen idiota
otletektol is kimeljenek. Ja es anyum nagyon kitart emellett szoval valami nagyon meggyozo dolog kene. Kosznonom!
1. Anyudnak van igaza.
2. Amennyiben szép szóval kérve nem vagy hajlandó a géptől elszakadni, úgy b...nám ki a p...ba, hogy atomjaira hullana.
Reggeltől-estig valószínűleg nem, mert iskolába kell járni.
Hétvégén én fél 2-től 6-ig a barátaimmal vagyok, szóval itt is kizárva az egész nap gépezek lehetőség.
Mennyit gépezel? Reggeltől-estig max nyáron, de csak nem létezik olyan ember, aki egész nyáron a gép előtt lóg, miközben ezerrel süt a nap, hív a strand, a barátok stb..
Itt a tavasz, menj sportolni stb..:)
valószínűleg, aki szerint ez egy "rossz" dolog, az csupa olyan dolgot követ el gépezés címszó alatt, ami szerinte rossz.
én is egész nap gépezek, a netről tanulok, a neten találtam hasonló érdeklődésű barátokat, de offline is tudok mit kezdeni magammal, főleg rajzolgatok. ja és ennek ellenére jó kondiban vagyok, mert napi 20 perc intenzív torna bőven elég :)
Szerintem minden nap látványosan vidd el a kutyát sétálni, amikor anyukád is látja. vagy csak éjszaka gépezz :) és ha élvezed, a világ összes negatív kommentje ellenére se hagyd abba!
Anyudnak tök igaza van, de ez van. Amíg nem áll a sarkára, addig te egész nap a gép előtt fogsz csücsülni.
Anyud helyében én nem szórakoznék, gép, net kihúz, te meg levegő, stb. De nem is értem, hogy van erre időd, én 13 évesen
a) barátaimmal lógtam egész nap
b) az udvaron hülyültem, vagy mamáékat boldogítottam
c) segítettem a nagyszüleimnek
A gép egyfajta pótcselekvés, hisz nincs mit csinálnod. Ha értelmes elfoglaltságaid lennének, akkor nem a monitor előtt poshadnál.
Anyudnak teljesen igaza van, és nem azért mondja, mert rosszat akar neked...
Aki ezt nem látja be, ott nagy problémák lehetnek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!