Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyum nagyon ellenzi azt hogy...

Anyum nagyon ellenzi azt hogy en 13 eves letemre reggeltol estig csak gepezek. Hogyan tudjam meggyozni az ellenkezojerol?

Figyelt kérdés

Akik szerint anyumnak van igaza, azok kerem ne irjanak semmit valasznak valamint abszolut kivitelezhetetlen idiota

otletektol is kimeljenek. Ja es anyum nagyon kitart emellett szoval valami nagyon meggyozo dolog kene. Kosznonom!

2012. ápr. 21. 23:41
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
43%

rossz kategóriában kérdeztél

a családi kapcsolatok témát valószínűleg csupa anyuka olvassa, akinek fogalma sincs róla, mennyire igaza van a 14-esnek :)

csak próbaképpen; kérdezd meg ugyanezt a számítástechnika kategóriában ;)

2012. ápr. 23. 10:01
 22/27 anonim ***** válasza:
Én nem vagyok anyuka, és még nagyon sokan nem azok, akik itt válaszolnak. Ja, és fiatal is vagyok. Úgyhogy ez nem talált,kispajtás.
2012. ápr. 23. 10:17
 23/27 anonim ***** válasza:

Én sem vagyok anyuka, és még csak idősebb korosztály sem. Szóval még egyszer nem talált. :)

Számtech kategóriában csupa kocka írna rá, naná, hogy pont az ellenkező véleményt kapná. De most őszintén, mit vár a kérdező? 13 évesen ne a gépen járjon az esze (helyesbítek, ne ennyire), hanem azon, hogy tanuljon. Pölö.

A tesóm 16 éves, ő is naphosszat gépezik, DE neki 4-5 között vannak a jegyei, az átlaga egy erős középsuliban 4,3, amivel teljesen elégedettek a szülők, így nem baj, ha folyton játszik. Az én átlagom is 4,7 volt végig, én is játszhattam, de nekem annyira nem kellett a gép.

2012. ápr. 23. 12:45
 24/27 anonim ***** válasza:
61%

Egy normális szülő nem engedi a gyerekének ezt.

Utána meg csodálkoznak, hogy 30 éves korukra egy befásult, testileg-lelkileg nyomorék ember lesz belőle, mert nem élt normális életet.

Aki azt mondja, hogy ma már mindent a gépen kell csinálni, az csinálja, ki se mozduljon még véletlenül se, mert a friss levegő és a mozgás káros lesz.

Nem irigylem az ilyen korlátolt embereket.

2012. ápr. 23. 14:50
 25/27 anonim ***** válasza:
54%
Arról nem is beszélve, hogy gondolom, nem te fizeted ki a villanyszámlát, és a számítógép az sok áramot fogyaszt, pláne, ha reggeltől estig megy.
2012. ápr. 24. 13:22
 26/27 anonim ***** válasza:
Lepontozhattok, de ez így van.
2012. ápr. 25. 15:19
 27/27 anonim ***** válasza:

Jaj, hagyjuk már, valószínű, hogy olvasásra használja 13 évesen a gépet. Valószínű, hogy egész nap a Facebookon lóg, és nem pedig valamilyen értelmes dologra használja a számítógépet.

Azért ne általánosítsunk már ennyire. Én is 13 éves vagyok és órákat ülök a gép előtt...novellákat írva.

2012. szept. 29. 21:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!