Anyum nagyon ellenzi azt hogy en 13 eves letemre reggeltol estig csak gepezek. Hogyan tudjam meggyozni az ellenkezojerol?
Akik szerint anyumnak van igaza, azok kerem ne irjanak semmit valasznak valamint abszolut kivitelezhetetlen idiota
otletektol is kimeljenek. Ja es anyum nagyon kitart emellett szoval valami nagyon meggyozo dolog kene. Kosznonom!
De miért akarod meggyőzni arról, hogy nem gépezel állandóan, ha viszont igaz? Édesanyád nem hülye, ha más nem, otthon tudja mennyit lógsz előtte.
Én mondjuk elvenném az olyan telefont, amin lehet fb-zni, illetve korlátoznám a netezést otthon is. Pl. lejelszavaznám a gépedet és így én lennék a főnök, mert csak én tudnék belépni a gépbe. És a probléma meg is lenne oldva.
Elég szomorú, hogy minden szabadidődet a gép előtt töltöd 13 éves létedre. Anyukádnak van igaza, akármennyire is lepontozod az én és a többiek válaszát. Nem kellene neked pattognod, mert sajnos, tényleg igazunk van.
13 évesen én alig ültem a gépnél, inkább sétáltam lent az utcán a barátaimmal. Télen, a hidegben voltam csak a szobában, de akkor is kint voltam legalább egy órát minden nap.
Legalább 1-2 órát kint töltenél a szabadban naponta, akkor biztosan nem lenne akadály, hogy a többi időt elgépezed. Valamint, tanulhatnál is a gépen, arra teljesen tökéletes.
Annyira maradiak vagytok!!! Ha visszagondolok arra, hogy miket csináltam 13 évesen:
- Olvastam, ma már ezt a gépen csinálják.
- Unokatesóimmal játszottam, ezt már szintén a gépen csinálják, online.
- Dumáltam a haverokkal, ha volt idő élőben, ha nem, telón, na ezt szintén a gépen csinálják ma már.
- Egyedül játszottam, ezt is ma már gépen csinálják.
- Zenét hallgattam, és közben fetrengtem, ez ma megint csak gépről megy...
- Tanultam, utánanézegettem számomra érdekes dolgoknak, könyvekből, na ma már ezt gépről lehet, és valljuk be, sokkal effektívebb...
- Filmeket néztem, ezt megint csak gépről nézik ma...
Szóval nem tudom, mit álszenteskedtek, ha én ma lennék 13 éves, én is a gépen lógnék reggeltől estig, mert egyszerűen minden ott van! Na jó, talán egyedül sportolni nem lehet rajta, de az heti pár óra, azon kívül mindent!
Ez biztos, hogy maradiság?
Ha már saját példa: nekem a napirendemnek része volt, hogy minden nap zenéltem, minden nap sportoltam, legalább egy órát bicikliztem, főleg ilyen szép tavaszi napon, minden nap játszottam a testvéreimmel, no és persze a kutyánkkal is. Hétvégén pedig segítettem anyukámnak, meglátogattam a barátnőim és a nagymamám is egy órácskára.
És nagyon sajnáltam azokat, akik egész nap csak a szobában fetrengtek, akár gépeztek, akár nem...
# 14/16 ma 11:21
Azért nem tud sok mai gyerek két állatot megkülönböztetni egymástól. Azért hiszik azt, hogy csirke a fagyasztóba nő fel. Azért allergiások olyan dolgokra, amikkel életükbe nem találkoztak, s azért betegek minden héten.
Igen sokkal jobb a 4 fal között élni,mindent ott csinálni.
Ha megkérdezik, hogy hívják nem azt mondja, hogy Kiss István, hanem Pisti88. Ha érted, mire gondolok.
14/16
Jaj, hagyjuk, valószínű, hogy olvasásra használja 13 évesen a gépet. Valószínű, hogy egész nap a Facebookon lóg, és nem pedig valamilyen értelmes dologra használja a számítógépet.
#14/16
Jaj, hagyjuk már, valószínű, hogy olvasásra használja 13 évesen a gépet. Valószínű, hogy egész nap a Facebookon lóg, és nem pedig valamilyen értelmes dologra használja a számítógépet.
Hát fiam, te hülye vagy! Taknyos kölyök, nem látod, hogy anyád félt téged? Te ostoba majom! Azt akarja megelőzni, hogy konkrét függő legyél!
Hülyegyerek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!