Szerintetek az gáz, ha fiúként szeretek főzni/sütni?
Figyelt kérdés
18 éves fiú vagyok, és szeretek főzni, meg sütni. Elég jól is tudok, bár nem ebben a szakmában megyek tovább, inkább amolyan hobbi. Anyunak is rengetegszer besegítek, sőt, néha van, hogy helyette készítem el a kaját. Csak kaptam már néha beszólásokat, hogy ez egy női hobbi lehetne maximum..2012. júl. 13. 15:55
21/23 anonim válasza:
Gáz, mert a barátnőd el fog kényelmesedni melletted - mellesleg a mai csajok alig vagy nem tudnak főzni -, a végén oda jutsz, ha jót akarsz enni, főzhetsz magadra.
22/23 anonim válasza:
Dehogy gáz! Tök jó! Az én barátom is szeret főzni, sőt van, hogy nem engedi, hogy én főzzek, mert ő akar. Apukám is szeret, anyukám barátja is, és jól is tudnak. Meg ugye a világ legjobb szakácsai többnyire pasik. A beszólásokkal nem kell foglalkozni, inkább örülj, hogy ha úgy is alakul el tudod magad normális kajával látni. 21L
23/23 anonim válasza:
Persze, e a mesterszakácsok meg férfinek álcázott nők. Ki mondta ezt az ökörséget? Semmi baj sincs azzal, ha egy pasi főz. Sőt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!