Nagyon nem szeretek a barátnőméknél lenni. Mit csináljak?
13 éves lány vagyok. A legjobb barátnőm szintén 13 éves. Állandóan erőszakoskodik, hogy náluk legyünk, gépezzünk, sminkeljünk stb. Ez még nem is lenne baj, de a szüleit egyszerűen nem tudom elviselni. Anyukája melltartói szanaszét a házban, cigiznek, és nagyon tömény cigi-kaja keverék szag van náluk, ami egyenest undorító. Apukája egy szál alsógatyában flangál előttünk (persze tudom, otthon van, azt csinál amit akar az ő háza.) odajön hozzánk, és büfög állandóan ami szintén illetlenség és undorító. Mikor elmegyek wc-re a barátnőm figyelmeztet, hogy az apukája végigszokta pisilni az ülőkét. Ezt szerintem ő is kellemetlennek érzi.. Egyébként, jó anyagi hátterűek, szép házuk van, de a szülei nagyon igénytelenek ilyen téren. Az én szüleim ha jön bármelyik barátnőm akkor minimum, hogy felöltözik normálisan még ilyen melegbe is. Nagyon szeretem a barátnőmet, és nem szeretném ezzel megbántani. Mit csináljak?
Gondoltam még arra is, hogy a szülei azért csinálják ezt, mert zavarok vagy ilyesmi. Pedig én mindig megkérdezem, hogy "Csókolom, nem zavarok?" A szüleim szoktak nekik gyümölcsöt küldeni. Én is viszek mindig valami kis rágcsát, hisz nem illik üres kézzel menni. Ötleteket szeretnék kérni tőletek!! Előre is köszönöm.
Abban biztos lehetsz, hogy nem miattad csinálják, ők mindig ilyenek, ezt látatlanban megmondom. :)
Egyszerűen mondd meg a barátnődnek, hogy az egészséged, jó közérzeted érdekében nem akarsz sűrűn hozzájuk járni.
A cigit említsd, mint fő okot, ebbe nem lehet belekötni.
13 évesen,milyen értelmesen,szépen írsz,ügyes:)
Nem kell lakásba lennetek amúgy,jó idő van menjetek a szabadba:)
Amikor én voltam ilyen idős, mint te, folyton a szabadban lógtunk. Tudom, más idők járnak, számítógép, ps, stb... De mi 13 évesen pikniket rendeztünk a parkban, vittünk magunkkal Monopoly-t, és azt nyomtuk szinte egész nap, vagy pedig a könyvtárban tengődtünk, malmoztunk, sakkoztunk, mikor mi akadt a kezünk ügyébe:-). Én se szerettem a barátaimnál lenni, ők a szomszédban laktak, elég lelakott épületben. Sose szerettem benn lenni, mindig igyekeztem kinti programokra rádumálni őket: szalonnasütés, medencézés, ilyesmi. Javaslom, te is próbáld meg ezeket.
24/N
Én és a barátnőm ( 14 évesek vagyunk ) nem mindig csak egy emberhez megyünk...
Hol nálam, hol nála vagyunk.. Egyszer itt, egyszer ott..
Jól megvagyunk mindig :D
De nyáron főleg a szabadban!! Ma is fagyizni voltunk! :D
Kedden strand!!! Pénteken meg mozizni és sétálni voltunk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!