Ver a feleségem. Mit tegyek ellene?
Nő vagyok, és úgy gondolom, hogy ha már sikeresen kisírtuk magunknak a nagy egyenlőséget, akkor indokolt esetben (és ez nagyon az!) igenis belefér egy nagy pofon.
A nő verheti/pofozhatja a férfit, de fordítva már nem lehet, mert hát jaaaajegynőtnemütünkmeg? És akkor hol az egyenlőség, amit annyira akartunk?
Mert a nő gyengébb fizikumú - aha, persze, alapból, de ki mondta neki, hogy ne tegyen ellene, hogy ez ne így legyen?
Ebben az esetben én nem látok különbséget nő és férfi között, én embereket látok, akik ugyanazt hozhatják ki magukból, illetve tehetik meg a másikkal ezáltal, mint amit az megtett velük.
Akár lepontoznak érte, akár nem, ez a véleményem.
Szerintem ez nem kitaláció mert sajnos vannak ilyenek is . Nem vagyok annak a híve hogy nőt de ne félj tőle és nyugodtan vágj vissza . Ha pedig nem vagy fizikailag toppon akkor bátran használd a körülötted lévő tárgyakat mert azokat is nagyon jól lehet használni például a söprűt vagy bármit amivel ütni lehet . De ne ess át a védelem túloldalára ! Csak is olyan mértékben lépj fel hogy a támadást megakadályozd .
Azt ahogy már írták ki kell deríteni akár orvos segítségével hogy miért lett ilyen . De azt javasolnám ha teheted költözz el vagy dobd ki ha a te házad . Mert így folytatódik csak te mész tönkre lelkileg . Az esetleges testi sérülésekről nem is beszélve .
Tehát ne hátrálj meg ha bántani akar és lépj valamilyen irányba !
Ha nincs családotok hagyd el ha gyerek is van a dologba, akkor menj el a gyámhivatalhoz és mondd el a problémád.
Elveszik tőle a gyereket mondván nem megbízható és lépj le.
Jobb sajnos nem lesz, sok sikert
"...amikor rossz kedve van üt, rúg, harap."
Igen persze, a rosszkedvü feleségek már csak ilyenek.
Látom, nagyon unatkozol, hogy itt hülyíted a jónépet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!