Ver a feleségem. Mit tegyek ellene?
Figyelt kérdés
most már rendszeressé vált, amikor rossz kedve van üt, rúg, harap.2012. júl. 13. 14:37
1/37 anonim válasza:
Ne hagyd hogy verjen. Ha megpróbálja, fogd le, ne engedd magadhoz, és próbáljátok megbeszélni a problémát.
2/37 Tiferet válasza:
Rosszkedve van és emiatt verekszik? Ez elég durva... pszichológust neki.
3/37 anonim válasza:
Ez nem normális viselkedés. Mond meg neki, hogy keressen egy jó pszichológust, és kezeltesse magát. Ha erre nem hajlandó én csomagolnék. Se férfi, se nő ne üsse a párját! Az ilyen kapcsolatoknak nincs értelme!
5/37 anonim válasza:
"Állj,állj,állj,vagy lövök a csatát én nyertem
az át-át -átkaroló hadművelettel!"
6/37 anonim válasza:
Talán:
- ki kellene hívni a családvédelmiseket,
- vagy egy időszakra távolságtartásit kérni
- vagy adni neki egy kis piát, hogy jobb kedve legyen
7/37 anonim válasza:
ahol ilyen előfordul ott nincs orvosság. iratkozz be valamilyen önvédelmi tanfolyamra és lepd meg anyát...
8/37 anonim válasza:
Vagy valami mentális/egészségi probléma lehet (depresszió, frusztráció, elfolytott feszültségek, fogamzásgátló hatása, stb.), vagy pedig elkezdett kiszeretni belőled. :(
9/37 anonim válasza:
pontozzatok le nyugodtan.... szerintem ha legközelebb ezt csinálja visszakézből verd pofán.. nem kell nagyon erősen, elég csak egy legyintés, hogy megilletődjön.. kíváncsi lennék, mit reagálna rá..xd jó, szerintem sem helyes nőket verni( lány vagyok am. ), de ilyen esetben ha csak egyszer is megcsinálod, akkor valószínűleg nem üt meg többet..
a másik lehetőség meg az, hogy elköltözöl minden szó nélkül.. vagy őt rakod ki a házból..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!