Mégiscsak disznóság! Milyen dolog az, nekiesni a másiknak, és elpüfölni, csak azért mert neki rossz kedve van. Ne hagyd magad, kapj fel egy söprűt és vágj rajta vele végig, vagy a kezed ügyében levő nyújtófával, fakanállal. Majd legközelebb meggondolja, kit kezdjen el verni!
2012. júl. 13. 14:54
12/37 anonim válasza:
Ez kamukérdés,most komolyan?Nagyon unatkozol?
Egy férfi itt teszi közhírré hogy veri a felesége ,és mit csináljon???Szaladj haza anyukádhoz,és panaszold el neki, vagy menj az anyósodhoz,neki áruld be...
2012. júl. 13. 14:57
13/37 Bence_ válasza:
Miért lenne kamu? Ha nem akarja leütni, mert szereti+akkor őt szednék elő és a szép szó nem használ. Akkor mit tegyen?
Beszélni kell vele, hogy az indulatait máshogy vezesse le.
2012. júl. 13. 15:00
14/37 anonim válasza:
Uss vissza, én tuti azt tenném hátha észhez tér.
25N
2012. júl. 13. 15:05
15/37 anonim válasza:
A visszaütés "visszaüthet". Ha mindketten megjelennek a rendőrségen, hogy "bántalmazott a párom", szerintetek kinek fognak inkább hinni?
Kivétel az lehet, ha látványosan gyengébb fizikumú a férfi.
2012. júl. 13. 15:09
16/37 anonim válasza:
15.vagyok
Miért lenne kamu? En is találkoztam olyan férfival, akit ver a felesége. Es o elég befolyásos ember.
2012. júl. 13. 15:10
17/37 anonim válasza:
Én ezt egyik oldalról sem fogadnám el. Egyetlen egyszer sem! A tanácsom az, hogy szállj ki a kapcsolatból. Nincs az a körülmény, ami ilyenkor enyhítő lehet! Sem a gyerek miatt, ha van, sem alkoholra fogva, vagy feszültségre fogva nem lehet elfogadni, ha valaki veri a másikat! Számomra ez túl van a határon! Egyetlen pofon is! Én mennék. De ez a Te életed. Én kemény vagyok ebben. Kikérném magamnak, hogy milyen alapon ver!
2012. júl. 13. 15:12
18/37 anonim válasza:
Én egy olyan nő vagyok, aki ellenzi azt, hogy egy nőt megüssön egy férfi. De ebben az esetben mikor nekem esik én adnék neki egy isteneset. Gondolom csak erősebb vagy nála. Hátha észhez térne.
2012. júl. 13. 15:12
19/37 anonim válasza:
Nem tudod megvédeni magad? Valami nagydarab állat a nő? Mert úgy mondjuk érthető, ha nem tudsz mit tenni ellene.
Ha viszont vissza tudnál ütni, csak a nő (?) voltára való tekintettel hagyod, akkor igenis üss vissza, tudja már a helyét! És válj el tőle!
2012. júl. 13. 15:17
20/37 anonim válasza:
Ha visszaadod, csak megszívod. Én megvárnám, amíg valami látható sérülést okoz, majd azonnal látleletet vetetnék. Ez jó alap lenne a váláskor.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!