Hogy mondjam el Anyunak, hogy van barátom?
15 éves vagyok,és most jött el az 1. nagy Ő. Össze is jöttünk,de nem tudom,hogyan mondjam el anyukámnak.
Anyuval elég nyitott a kapcsolatunk,főleg amióta apa nincs velünk..Csak ő maradt nekem,ezért szeretném,ha mindenről tudna. Szinte mindent megbeszélünk,fiúkról is. De azt hiszi,hogy már egy rakat barátom volt,csak nem mondtam el neki(átlagosnál kicsit jobban nézek ki),gondolom ez miatt hiheti azt,és jó belső tulajdonságaim is vannak. Anya lehet,hogy azért hiszi azt,hogy volt már sok,mert van egy 22 éves nővérem..és hát elég sok barátja volt már..de anyának csak egyet mondott el..úgy,hogy ő is véletlenül derült ki..
Na mindegy a lényeg az,hogy a Sráccal már hosszú hónapok óta gyűrjük egymást érzelmeit,egyszer ő tetszett nekem,aztán én neki. De ilyenkor nem foglalkoztunk a másikkal. Na mindegy,és most összejött.
De a lényeg azon van.. Hogyan fogjak hozzá? Ez jó lenne?
˝Anyu..figyelj..Tudod van xy..akivel mostanában elég sokat lógtam..ezért nagyon megszerettük egymást. És tegnap megkérte,hogy legyek a barátnője..én igent mondtam. Remélem örülsz. És ígérem,hogy nem fogunk semmit elkapkodni..még mi is csak jobban megszeretnénk ismerni egymást.. Ha gondolod bemutatlak neki. :)˝
És bocsi,amiért ez túl hosszú lett...de most nagyon jól esett ezt mind kiírni magamból. :)
Pont jó, úgy ahogy leírtad. Remélem jól meglesztek! Aranyos vagy:)
22-L
˝Anyu..figyelj..Tudod van xy..akivel mostanában elég sokat lógtam..ezért nagyon megszerettük egymást. És tegnap megkérte,hogy legyek a barátnője..én igent mondtam. Remélem örülsz. És ígérem,hogy nem fogunk semmit elkapkodni..még mi is csak jobban megszeretnénk ismerni egymást.. Ha gondolod bemutatlak neki. :)˝
Ez így maga a tökély! Biztosan ő is örülne, ha tényleg mindent tudna rólad. Még akkor is, ha nem egyszerű egy gyereket elengedni. De azért gondolom, hogy még nem a családot tervezitek?! :D
Köszi Mindenkinek :D
Neem..nem tervezzük a családot :D..csak tényleg.. végre igazán boldog vagyok újra,és azt akarom,hogy anya tudja,hogy mi az oka..Már 4 hónapja nem mosolyogtam szívből..
Egyébként 2-es..még nem feküdtem le senkivel..15 éves vagyok..Nem süllyedek le mélyre :D
Ez így tök jó!
Viszont hozzátenném egyet értek azzal, hogy 15 évesen még nem muszáj szexelni, de azért a szex nem mélyre süllyedés. Az nem egy csúnya dolog...
De aranyos leányka vagy:D
mond meg neki nyugodtan nem lehet belöle semmi galiba:DD
jó szórakozást;):D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!