Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan találtatok rá a férjete...

Hogyan találtatok rá a férjetekre/feleségetekre?

Figyelt kérdés
Már régóta szeretnék családot én is. Olyan jó lenne ha lenne egy kis lakásom és élhetném azt az életet amire vágyok. Egy férjet szeretnék aki ott van nekem, akit szeretek és viszont szeret, akivel megértjük egymást és bízunk egymásban. Szeretném ha így nyáron én is vihetném sétálni a gyerekemet mondjuk a margitszigetre vagy menni az állatkertbe tanítgatni vagy kirándulni a családdal .Vagy ilyenek. De nagyon távol állok ettől még. És fogalmam sincs még csak arról sem hogy hogy lehet megismerni normálisabb férfiakat akik szintén szeretnék ezt.
2012. júl. 11. 13:23
1 2 3 4
 31/35 Tubarózsa ***** válasza:

Szia!

kb 17körül lehetem mikor megismertem a férjem, de akkor nem is foglalkoztam vele,(haverként tekintetem max rá) mert volt barátom, de vele közbe szakitottam, és rá kb fél évre összejöttünk/a mostmár férjemmel/, egyre többet taliztunk, majd munkahelyen kivül is, aztán jött az első csók, de nem gondoltuk hogy ilyen komoly kapcsolat lesz köztünk. 1hónappal multam 18mikor összejöttünk, és rá 3évre volt az esküvö(tavaly). Am ő buszsöför volt már akkor is én meg diák és pesten tanultam, és sokszor mentem azon a járaton amit ő vezetett, eleinte véletlen aztán mikor tudtam mikor jönn, már direkt ugy szerveztem a napom, h vele jöjjek-menjek.:)

Ne aggódj, ahogy irták többen is akkor talál rád a nagy ő amikor nem várnád/gondolnád ill. lehet hogy egy olyan személy lesz akiről "álmodban" se gondoltad volna. ;)

üdv 22N

2012. júl. 11. 22:34
 32/35 A kérdező kommentje:

Köszönöm a történeteket és gratulálok mindenkinek akinek összejött.

Olyan jó ilyen történeteket olvasni.:)

2012. júl. 12. 09:36
 33/35 anonim ***** válasza:
Először érje el valamit az életben, legyenek céljaid. A házasság nem lehet életcél. Éretlen vagy szimplán még a komoly kapcsolathoz is.
2012. júl. 12. 10:16
 34/35 A kérdező kommentje:

Utolsó válaszoló

Attól mert te a korból indulsz ki és mert valószínűleg 21 évesen te tényleg gyerek voltál még aki az agyát is elhagyja és lerészegedik egy buliban és azt hiszi ő a csoda attól még nem mindenki ilyen. Semmit nem tudsz rólam vagy azt hogy milyen az életem. Az emberek nem életkor szerint nőnek fel hanem történések alapján. Viszont ha te úgy fogod nevelni a gyerekeidet hogy 21 éves korukban arra bíztatod őket hogy ne akarjanak komoly kapcsolat akkor előre sajnálom őket. Nem ismeretettem az életcéljaimat itt így nem tudhatod mik azok. Úgyhogy mit szólnál ha máshol próbálnál meg okoskodni mert rólam lepattan a hülyeséged.

2012. júl. 12. 10:54
 35/35 anonim ***** válasza:

chat.hu-ra keveredtem fel pár napig,mert unatkoztam éppen.. Mindenki azonnal csapta a szelet, ő nem. 2 hónapig naponta beszélgettünk már facebookon, majd találkoztunk.. Se képet, semmit nem láttam róla, de valamit már éreztem. :)

Hetekig csak randiztunk, illetve úgy 2 hétig.. Akkor megvolt az első csókunk is. Azóta minden napot együtt töltünk szinte,bár még alig fél éve. :) Ugyan még nem vagyok feleség, sem menyasszony.. (Napok kérdése...:) )

21/l

2012. júl. 12. 22:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!